همزمان با سالروز حضور مقام معظم رهبری در شهرستان تفرش و میلاد با سعادت حضرت زینب سلام الله علیها مراسمی در مسجد حسینخانی شهرستان تفرش برگزار شد.
او افزود: متاسفانه از این فرصت بزرگ فرهنگی و اجتماعی که در پی سفر مقام معظم رهبری برای شهرستان تفرش و فراهان به وجود آمد استفاده درست نشد، چراکه بسیاری از مفاخر و مشاهیر از منطقه تفرش، آشتیان و فراهان هستند؛ و این عقب افتادگی را باید جبران کرد.
استاندار استان مرکزی با اشاره به اختصاص مبلغ حدود ۳۴۰۰ میلیارد تومان برای کارهای عمران در استان افزود: در سال ۱۴۰۱ مبلغ حدود ۳۴۰۰ میلیارد تومان در استان به جهت کارهای عمرانی که عمدتا برای پروژههای نیمه تمام در حوزههای سلامت، آبرسانی، محورهای موصلاتی، ورزشی و … است، اختصاص داده شد.
او به هزینههایی که در اختیار شهرداریها قرار داده شده است اشاره و گفت: مقدار بیشتری از مبالغ عمرانی در اختیار شهرداریها قرار گرفت و از محل مالیاتهای مردم نیز در اختیار دهیاریها گذاشته شد؛ مالیاتی که در استان توزیع میشود براساس جمعیت آن شهر است و شهر یا روستایی که جمعیت بیشتر دارد درآمد مالیاتی بیشتری دارد.
مخلص الائمه به افزایش هشت درصدی بودجه در سال ۱۴۰۱ اشاره کرد و گفت: از سال ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۰ مجموعاً ۳۲۰۰ میلیارد تومان بودجه وارد استان شده است که بودجه در سال ۱۴۰۱ حدود هشت درصد بیشتر از مجموع ۶ سال گذشته است.
استاندار استان مرکزی ادامه داد: طرح نهضت پروژههای نیمه تمامی که دولت در کشور آغاز کرده است و با اولویت بندی به پایان میرساند که بخشی از آن در سال گذشته و برخی دیگر امسال به پایان میرسد.
او یکی از ابر طرح های استان را در شهرستان تفرش دانست و گفت: در شهرستان تفرش آب هفتیان ابرطرحی است که به جهت آبرسانی به شهرستان و روستاهای مسیر انجام میشود؛ حداقل مبلغ ۳۵۰ میلیارد تومان برای این ابرطرح برآورد شده است که بخشی از آن پرداخت شده و حدود ۱۰۰ میلیارد تومان هم از قبل هزینه شده است.
مخلص الائمه ادامه داد: تامین آب شرب مهمترین وظیفه دولت است که بزرگترین طرح عمرانی دولت یک طرح عدالت محور با عنوان نهضت آبرسانی برای حداقل ۱۰هزار روستا در سطح کشور در حال انجام است.