در کارگروه توسعه صادرات استان رایزن بازرگانی ایران در قطر از طریق ویدئو کنفرانس گفت محصولات استان کرمان میتواند در نمایشگاه بین المللی قطر معرفی شوند.
وی افزود: محصولات کشاورزی و خشکبار استان کرمان ظرفیت خوبی برای بازار قطر است و در نمایشگاه بین المللی قطر در اسفند ماه شرکت کنید تا ظرفیت ها معرفی شود.
وی افزود: ۸۰ کشور دنیا در اکسپو قطر شرکت می کند کرمان هم می تواند در قسمت ایران شرکت کند.
رایزن بازرگانی ایران در قطر بيان کرد: قطر مصرف خرمای بالای دارد و تولید ندارد و کرمان می تواند در بخش خرما وارد این بازار پر ظرفیت شود.
وی گفت: در بخش گردشگری هم ظرفیت بزرگی کرمان دارد ،کشور دنبال جای برای پرورش پرنده هوبره است که مورد علاقه قطری ها است و ایران اگر قرارداد ببند ۵۰۰ میلیون دلار عایدی دارد که قرار است در معادن سرمایه گذاری شود.
غبدالخانی گفت: استان کرمان بهشت معادن است و هیچ ماده معدنی از کرمان در قطر نیست و در حال رایزنی هستیم که با سرمایهگذاری مشترک انجام شود و من آماده هستیم که روابط را با قطر انجام دهم.
معاون اقتصادی استانداری کرمان با اعلام اینکه ما با توجه به شناخت بازار قطر به سمت صادرات محصولات کشاورزی و خشکبار داريم.
حسن زاده افزود: ۱۰ میلیارد پروانه قطعی معادن داریم کرومبت،مس و آهن داریم فرصت مناسبی است و همین امروز نامه این رابطه اقتصادی را با قطر می زنیم.
وی گفت: یکی از برنامه های استان کرمان توسعه صادرات با کشور پاکستان است گفت: نهادهای دامی یکی از مشکلات استان است که برای تهاتری شدن آن جلسه اختصاصی در این هفته برگزار می شود.
حسن زاده افزود: لیست محصولات صادراتی را به روز رسانی و کشورهای هدف اشتراک گذاری شود و ۱۵ محصول با الویت صادرات آن صورت گیرد.
حسینی نژاد مدیرکل صمت استان بیان کرد: ۴ و ۹ دهم درصد صادرات غیر نفتی کشور از استان کرمان صورت میگیرد و در استان به سمت ارزش افزوده صنایع مسی حرکت کردیم که رفع تعهدات ارزی باعث شده است کارت های اجاره وسط بیاد و از کشورهای دیگر صادرات انجام دهند.
طبیب زاده رییس اتاق بازرگانی استان کرمان مشکل صادرات ما داخل کشور است نه خارج از کشور و ما در این زمینه ۳۰ کشور هدف را ارزیابی کردیم.