معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان شمالی گفت: با توجه به اینکه معضل اعتیاد مربوط خانواده، جامعه، فرد و حاکمیت است لذا همگان باید در مسیر حل آن قدم برداشته و سهم دستگاههای اجرایی نیز در این حوزه مشخص شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ حسن ناهیدی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با بیان اینکه معضل مواد مخدر راه حل محلی دارد نه کشوری، افزود: این پدیده را باید به درستی شناخت تا اقدامات ما متناسب با آن تغییر کند لذا ارائه گزارشهای دقیقی از سوی کمیتهها الزامی است.
وی اضافه کرد: خط ملی اعتیاد بیشتر برای خانوادهها فرهنگ سازی شود هر چند که بیشترین تماسها در خراسان شمالی بوده است، اما میتواند یک اقدام مهم پیشگیرانه باشد.
در ادامه نیز دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان شمالی گفت: سال گذشته هزارو ۴۱۳ پرونده قضایی در ارتباط با مواد مخدر تشکیل شد که ۴۳۴ آن مربوط به مرکز استان است.
سید جواد ایلالی اضافه کرد: شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر نقش هماهنگی دارند، اما دستگاههای عضو این شورا تکالیف و وظایفی دارند که باید انجام شود لذا دستگاههای مسئول اگر به وظایف خود عمل نمیکنند به دادستانی اعلام شود.
مدیرکل بهزیستی خراسان شمالی هم به اقدامات بهزیستی در خصوص خط ملی اعتیاد پرداخت اشاره کرد وگفت: یکی از اقداماتی که از سال ۸۸ صورت گرفته راه اندازی خط ملی اعتیاد (۰۹۶۲۸) است که پاسخگوی سوالات افراد در زمینههای پیشگیری از وابستگی به مواد، منابع و مراکز مرتبط برای درمان و سایر حمایتهای روانی و اجتماعی است.
محسن توحیدی مقدم افزود: در تخصیص اعتبارات پیشگیری از اعتیاد سال گذشته مبلغ ۳۲ میلیون تومان برای معرفی خط ملی اعتیاد به بهزیستی خراسان شمالی تعلق گرفت.