استاندار خوزستان با انتقاد از کیفیت پخت نان در استان : میانگین کیفیت نان در کشور بالا رفته از این رو کیفیت پخت نان در استان باید نسب به رشد میانگین کشوری نیز افزایش یابد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان، علیاکبر حسینی محراب در بازدید از نمایشگاه نان خوزستان در اهواز اظهار کرد: البته کیفیت نان در برخی نقاط اهواز بهتر شده، اما امیدواریم نتیجه برگزاری این نمایشگاه بر افزایش بهبود کیفیت نان استان نیز تاثیرگذار باشد.
استاندار خوزستان کاهش دور ریزی نان را ناشی از افزایش کیفیت دانست و گفت: نانواها و صنایعی که از استانهای مختلف در نمایشگاه حضور دارند؛ در انتقال تجربههای موفق به واحدهای نانوایی استان موثر هستند.
وی گرما، وضعیت سرمایشی واحدهای نانوایی، افزایش اجاره بها و قیمت واحدهای تجاری را از جمله دلایل سختی کار نانواهای استان و دخیل در کیفیت نان برشمرد.
حسینیمحراب با اشاره به قیمت نان گفت: باتوجه به اینکه اکثر هزینههای پایین دستی مثل کارگر، اجاره بها، وسایل حمل و نقل افزایش یافته است، در تلاش هستیم طی هماهنگی با وزارت کشور در زمینه قیمت نان بتوانیم برخی راهکارهایی حمایتی را اعمال کنیم.
وی افزود: اتحادیههای صنفی، نانوایان قول دادند با توجه به کسری قیمت نسبت به افزایش کیفیت اهتمام لازم را داشته باشند.
نمایشگاه نان خوزستان تا ۲۶ آبان ماه جاری در محل سیلوی اهواز از ساعت ۱۶ آماده بازدید علاقمندان است.
سه هزار واحد نانوایی در خوزستان وجود دارد که ۶۰۰ واحد از این تعداد در اهواز فعال هستند.