یک کارگاه غیرمجاز تولید لبنیات سنتی در نیشابور پلمب شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی ابوالفضل آهی مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابورگفت: این واحد به علت تولید و فرآوری لبنیات در شرایط نامناسب بهداشتی پلمب شد و پرونده برای رسیدگی به مراجع قضایی ارسال شده است.
آهی افزود: همه کارگاهها و مراکز تهیه و توزیع موادغذایی که تا کنون تاییدیه بهداشتی را دریافت نکرده اندباید در اسرع وقت نسبت به انجام این مهم اقدام کنند.
وی گفت: هدف از صدور تاییدیه بهداشتی، علاوه بر رفع مشکلات بهداشتی محل، ایجاد فضای مثبت رقابت و سلامت محور بین واحدهای تولیدو عرضه موادغذایی واطمینان بخشی مصرفکنندگان از سلامت محصولات ونهایتا ارتقای سلامت عمومی جامعه است.