ساز و کار مجلس برای حل مشکلات نیروهای مسلح
نمایندگان مردم در مجلس سازوکار توانمندسازی و رسیدن به قدرت بازدارندگی و حل مشکلات نیروهای مسلح و سازمان بسیج مستضعفین را تعیین کردند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، نمایندگان در جلسه علنی نوبت صبح امروز (سهشنبه ۲۳ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی جزئیات لایحه برنامه هفتم با بند الحاقی (۲) ماده ۱۰۲ اصلاحی لایحه مذکور با ۱۸۶ رأی موافق، ۲ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع از مجموع ۲۲۸ نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.
بر اساس بند الحاقی (۲) ماده ۱۰۲ اصلاحی لایحه مذکور؛ دولت مکلف است با همکاری ستاد کل نیروهای مسلح در راستای ارتقاء و توانمندسازی و رسیدن به قدرت بازدارندگی و حل مشکلات نیروهای مسلح و سازمان بسیج مستضعفین در طول اجرای برنامه و در سقف بودجه مصوب اقدامات زیر را به اجراء گذارد:
۱- تسویه جمعی خرجی حساب بدهیهای آب، برق و گاز ردههای نیروهای مسلح به استثنای منازل سازمانی.
تبصره- سازو کار تشویقی صرفهجویی مصرف حاملهای انرژی و آب در نیروهای مسلح و نحوه هزینهکرد منابع حاصل از آن به پیشنهاد سازمان با همکاری ستاد کل نیروهای مسلح و وزارتخانههای نیرو و نفت و دستگاههای مربوطه طی سه ماه اول اجرای برنامه به تصویب هیأت وزیران میرسد.
۲- پشتیبانی و حمایت در احداث زیرساختهای نظامی، فرهنگی و رفاهی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در منطقه مکران و اجرای تاسیسات و زیرساختهای منطقه یکم دریایی در جاسک.
۳- کمک به تجهیز و توسعه و ارتقای سطح فنی و کیفی فرودگاههای نظامی که مورد بهرهبرداری مشترک عمومی و نظامی قرار دارند، از محل درآمد اختصاصی همان فرودگاه
۴- پشتیبانی و حمایت در جهت پیشرفت صنعت هوافضای کشور و خدمات فضاپایه
۵- کمک هزینه مسکن کارکنان نیروهای مسلح (نظامی و انتظامی) ساکن در خانههای سازمانی پس از کسر از دریافتی آنان به حساب مخصوصی نزد خزانهداری کل کشور واریز میشود و معادل وجوه واریز شده به حساب ردیفهای بودجههای نیروهای مسلح برای تامین هزینههای تعمیر و نگهداری خانههای سازمانی در طول اجرای این قانون پیشبینی و واریز میگردد.
۶- دولت مکلف است به منظور توجه ویژه به بسیج مستضعفین نسبت به تأمین زمین و احداث ساختمان ردههای بسیج تا سطح حوزههای مقاومت و تامین منابع و پشتیبانی لازم از جمله تجهیزات دفاعی و امنیتی در مراکز استانها اقدام نماید.