۱۵۰ عنوان کتاب به دبیرخانه سی و یکمین جشنواره کتاب و کتابخوانی ارسال شده بود که ۵۰ مجلد آن از سوی داوران برگزیده شده و کتاب برتر سال استان اردبیل از بین آنها مشخص و رونمایی خواهد شد.
رئوف موسوی افزود: سالانه ۵۰۰ عنوان کتاب در استان منتشر میشود و ۵۲ ناشر فعال و ۲ چاپخانه معتبر فعالیت میکنند و هر ناشر بطور میانگین سالانه ۸۰ عنوان کتاب منتشر میکند.
وی با اشاره به این که نمایشگاه کتاب امسال در تبریز برپا شده است، تصریح کرد: در این نمایشگاه ناشری از اردبیل حضور ندارد، اما علاقهمندان میتوانند از این نمایشگاه بازدید کنند.
معاون فرهنگی و رسانهای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل گفت: به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی زنگ مطالعه در ۲۳ آبان ماه با حضور مسئولان فرهنگی استان در یکی از مدارس نواخته میشود و روز دوم هفته کتاب و کتابخوانی «روز کتاب و کتابدار» است و در این روز تعدادی از کتابداران فعال معرفی و تجلیل خواهند شد.
موسوی گفت: ۱۲۰ برنامه از سوی دستگاههای اجرایی برای هفته کتاب در این استان تدارک دیده شده و برگزاری کارگاه مهارت شعر و داستان نویسی با حضور اساتید کشوری در۲۴ و ۲۵ آبان ماه در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، دومین کارگاه داستان و نقد و بررسی آن، کارگاه سرایش شعر با حضور زحیل تفکری و مهدی کفاش از اساتید برجسته کشور و نشستهای ادبی و فرهنگی با محوریت کتاب از جمله این برنامهها است.
وی افزود: برنامههای هفته کتاب به نسبت جمعیت در تمام شهرستانهای استان برگزار خواهد شد و در روز ۲۸ آبان که به عنوان کتاب و رسانه نامگذاری شده است، جلسه نقد و بررسی کتاب با حضور نویسندگان و اصحاب رسانه و علاقهمندان دایر خواهد شد.
معاون فرهنگی و رسانهای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل برنامه ۳۰ آبان را جشن کتاب اعلام کرد و گفت: شهرام آسال از فعالان حوزه نرمافزار و اینترنت، نرمافزاری برای معرفی و فروش کتاب تولید کرده است که علاقهمندان به استفاده از آن میتوانند به نشانی najvabook.ir مراجعه و نسبت به ثبت کتاب خود اقدام کنند.
در پایان این نشست خبری از پوستر سی و یکمین دوره هفته کتاب استان اردبیل رونمایی شد.