طرح جامع آموزش انتخابات با ۱۰ نوع برنامه مختلف تدوین و ابلاغ شده است.
علیرضا صلواتی افزود: مسوولیت بخشداران در کشورداری بسیار خطیر و کلیدی است، از این رو ضروری است دانش خود را متناسب با پیشرفتهای علم و فناوری به روز کنند.
وی با بیان اینکه امسال یک هشتم شعب اخذ رای کشور میتواند الکترونیکی باشد، افزود: تاکنون همه فرآیندهای انتخابات امسال الکترونیکی بوده و در این زمینه بخشداران باید پیشرو باشند.
معاون آموزش و دبیر کمیته آموزش و پژوهش ستاد انتخابات کشور افزود: همه بخشداران باید به قوانین انتخابات مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی و آیین نامههایی که به زودی ابلاغ و به صورت کتابچه در اختیار مجریان قرار میگیرد، اشراف کامل داشته باشند.
وی به اهمیت ارتقاء دانش علمی و توانمند سازی همه مدیران، کارکنان ستاد انتخابات، استانداری ها، فرمانداریها و بخشداریها اشاره و گفت: ۸۰ هزار ساعت آموزش تخصصی برای کارکنان و مدیران وزارت کشور و ۴۰ هزار ساعت برای اعضای ستاد انتخابات در استانها در نیمه نخست امسال برگزار شده است.
براتی افزود: رقابت، مشارکت، امنیت و سلامت به عنوان چهار راهبُرد اساسی برای دست اندرکاران انتخابات از سوی رهبری تعیین شده و همه باید بر این مدار حرکت کنیم.
معاون آموزش و دبیر کمیته آموزش و پژوهش ستاد انتخابات کشور افزود: به همین منظور کمیته آموزش و پژوهش در ستاد انتخابات کشور شکل گرفته و آموزش عوامل اجرایی انتخابات و تربیت مدرس انتخابات را تدوین کرده است.
براتی ادامه داد: این دوره آموزشی برای پنجمین گروه از بخشداران کشور به میزبانی اصفهان اکنون در حال برگزاری است و آموزش به فرمانداران و معاونان سیاسی نیز بزودی آغاز خواهد شد.
معاون آموزش مرکز و دبیر کمیته آموزش و پژوهش ستاد انتخابات کشور گفت: بر اساس تکلیف محوله، طرح جامع آموزش انتخابات تدوین و ابلاغ شده و ۱۰ نوع برنامه مختلف در این طرح پیش بینی شده است.