با حضور رییس اداره حفاظت فیزیکی شرکت آب و فاضلاب کشور طرح حفاظت الکترونیکی تصفیه خانه شماره یک ارومیه افتتاح شد.
یاسمی افزود: سال گذشته با پیگیری های اداره کل حراست ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای دفاتر حراست کشور برای حفاظت الکترونیکی ابلاغ شد که با توجه به برنامه ریزی ها۶۰۰ پروژه در سطح کشور در کل شرکت ها در دستور کار قرار گرفت که این طرح یک نمونه از این اقدامات مثبت در شرکت آب فاضلاب آذربایجان غربی بود .
وی در ادامه گفت: میزان تاسیسات و نیروی انسانی برای حفاظت فیزیکی در سه ماه دوم امسال نسبت به سه ماه نخست امسال و سال گذشته بیش از ۲۲۰ درصد افزایش یافته است که این امر منجر به کاهش ۴۰ درصدی در بروز آسیب ها شده است .
اشرفی مدیر عامل شرکت آب فاضلاب استان نیز در این مراسم گفت:از ۲۸۰۰روستای استان ۸۷ درصد روستاها از آب بهداشتی و با کیفیت و ۱۰۰ درصد شهرهای استان از آب بهداشتی و با کیفیت برخوردار هستند
وی افزود: نزدیک به ۳ هزارواحد تاسیسات مثل تعدیل توزیع،ذخیره سازی،ایستگاه پمپاژ ومخازن در استان وجود دارد که نیازمند حفاظت و حراست دقیق از این تاسیسات هستیم که حفاظت الکترونیکی بخشی از اقدامات شاخص در مقابله با آسیب ها است.