برداشت برنج از سطح چهار هزار و ۳۴۶ هکتار از شالیزارهای دزفول آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما استان خوزستان ، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول با بیان اینکه برداشت برنج از سطح چهار هزار و ۳۴۶ هکتار از شالیزارهای دزفول آغاز شده، عمده رقم برنج کشت شده در این شهرستان را رقم محلی و عنبر بو عنوان کرد و گفت: برداشت این محصول به شیوه مکانیزه انجام میشود و تا اوایل آذرماه ادامه دارد.
بهروز قمرزاده گفت: یکی از مزیتهای مهم برنج شهرستان دزفول سلامت محصول تولیدی در این شهرستان میباشد به گونهای که در اکثر مزارع برنج در سطح شهرستان از هیچ نوع سموم حشره کشی یا قارچ کشی استفاده نمیگردد.
وی اظهار داشت: برنج تولیدی در شهرستان معمولا توسط کارخانجات شالیکوبی مستقر در شهرستان فراوری و بسته بندی و برای مصرف به بازار عرضه میگردد.
قمرزاده تصریح کرد: برنج تولیدی استان خوزستان در سالهای اخیر سهم عمدهای از مصرف خانوارهای این استان را تأمین نموده و مردم استان علاقه بسیار زیادی به این نوع برنج داشته و نسبت به برنجهای خارجی از طعم و مزه بهتری برخوردار میباشد.