در حالی که مسولان تراکتور سازی از افزایش توزیع این محصول خبر میدهند مسولان جهاد کشاورزی میگویند نحوه توزیع تراکتور امکان نظارت عالیه را از این سازمان گرفته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین؛ معاون بازاریابی و فروش گروه صنعتی تراکتور سازی تبریز در گفت و گوی تلفنی با خبر ۲۰ شبکه قزوین گفت: این شرکت در سه سال اخیر هزار و ۱۰۰ دستگاه تراکتور در بین کشاورزان استان قزوین توزیع کرده است.
قربانی افزود: این میزان تراکتور در سه سال قبل ۷۴۱ دستگاه بوده است.
وی همچنین با اشاره به افزایش تولید تراکتور از ۲۲ هزار دستگاه در سال گذشته به ۳۲ هزار دستگاه در سال اخیر گفت: کشاورزان برای خرید این محصول میتوانند به صورت اینترنتی و بدون واسطه تراکتور مورد نیاز خود را از این شرکت خریداری کنند.
اما معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی در پاسخ به صحبتهای معاون بازاریابی و فروش گروه صنعتی تراکتور سازی تبریز گفت: در سه سال اخیر شرکت تراکتور سازی همکاری لازم را با وزارت جهاد کشاورزی برای توزیع تراکتور نداشته و راسا اقدام به فروش و توزیع این محصول کرده است.
راه انجام افزود: بر اساس این روش فروش به هیچ وجه امکان نظارت عالیه برای جهاد کشاورزی وجود ندارد و باعث شده است کشاورزان زیادی که دارای زمین و قابلیت های بالای کشاورزی هستند در صف دریافت تراکتور قرار گیرند.
وی اضافه کرد: علی رغم قول مسولان تراکتور سازی به مسولان جهاد کشاورزی برای توزیع تراکتور بر اساس نظر وزارت جهاد، متاسفانه این اتفاق نیفتاده است.
معاون بازاریابی و فروش گروه صنعتی تراکتور سازی تبریز در ادامه گفت: از زمانی که رییس وقت توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی اعلام کردند که ما هیچ کشاورزی را معرفی نمیکنیم، فروش اینترنتی تراکتور آغاز شد.
قربانی، ثبات در بازار، کاهش اختلاف قیمت و همچنین واسطهها را از نتایج این روش فروش اعلام کرد.
وی اضافه کرد: در حاضر در استان قزوین ۲۵۳ تقاضا برای دریافت تراکتور و اداوات ان در سامانه این شرکت ثبت شده است.
قربانی گفت: دو سالی است که هیچ تسهیلاتی به کشاورزان برای خرید تراکتور از سوی بانکها پرداخت نمیشود و وظیفه جهاد کشاورزی است که برای برقرار کردن این خط اعتباری تلاش کند.
در پاسخ به این گفته معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی گفت: خط اعتباری ۱۱ برای خرید تراکتور و اداوات کشاورزی برقرار است و در استان قزوین هم تعداد زیادی از کشاورزان از این تسهیلات بانک کشاورزی استفاده کردهاند.
راه انجام تاکید کرد: در سفر اخیر رییس جمهور به آذربایجان شرقی ۵ هزار میلیارد تومان برای تراکتورسازی و ۵ هزار میلیارد تومان برای خرید اداوات کشاورزی اختصاص داده شد و تقاضای ما از شرکت تراکتور سازی این است که برای توزیع این محصول با وزارت جهاد کشاورزی هماهنگی داشته باشد.