سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر در آیین اختتامیه هجدهمین دوره طرح ملی «ایران؛ مرز پرگهر» با بیان اینکه باید بسترهای توسعه را برای جوانان فراهم کنیم، گفت: ما هر دورهای از دورههای زمانی بعد از انقلاب را نگاه کنیم میبینیم که معادل هر پنجاه سال در کشور کار شده و پیشرفتهایی نیز حاصل شده است.
وی در ادامه تصریح کرد: جوانان یکی از امیدهای آینده کشورهستند این برنامهریزی که توسط سازمان دانشجویان انجام میشود میتواند به هدف اصلی آن یعنی ارتقا سطح امید در بین دانشجویان و جوانان کشور در جهت آشنایی با پیشرفتهای بزرگ کشور در زمینههای صنعتی کمک کند.
آقای رهایی تاکید کرد: ما هر دورهای از دورههای زمانی بعد از انقلاب را نگاه کنیم میبینیم که معادل هر پنجاه سال در کشور کار شده و پیشرفتهایی نیز حاصل شده است. بنده، چون در بخشهای عمرانی درگیر بودم میتوانم روند توسعه راه آهن، راهسازی و آزادراهها را مشاهده کنم. این پیشرفتها که با حداقل امکانات بوده در مقایسه با کشورهای دیگر نیز بسبار راضی کننده است.
سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطر نشان کرد: فعالیتهای خوبی که در سازمان امور دانشجویان شکل گرفته و طرحهای مختلف و امیدبخشی که برنامهریزی و اجرا میشود، میتوان ضمن آشنایی دانشجویان با این تحولات، به آنها این امید را بدهیم که میتوانند حرکتها و تحولات بزرگتری را شکل بدهند و همانطور که میهن اسلامی ما تا کنون روند سریع رشد را طی کرده در اینده نیز با مسیر پرشتاب روند رشد خود را پیش ببرد و ما نیز باید ضمن پشتیبانی، بستر توسعه این فعالیت را فراهم کنیم.
حسن مسلمی نائینی رئیس جهاد دانشگاهی در این مراسم با بیان اینکه پیشرفتهای متعددی در دوران انقلاب اسلامی حاصل شده است، گفت: ما در دوران پیش از انقلاب، پیشرفت نداشتیم. به طور مثال، مدیریت ذوبآهن اصفهان در اختیار خارجیها بود و اپراتور دستگاهها روسی بودند و ایرانیها حق نزدیک شدن به دستگاهها را نداشتند. اکنون شرایط تغییر کرده و تمام امور در دست ایرانیان است.
وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی در عرصه پیشرفت کشور نقش مؤثر دارد، ادامه داد: جهاد دانشگاهی در حوزههای مختلف به پیشرفتهای بسیاری نائل آمده است؛ به طور مثال، جهاد دانشگاهی توانسته است پرچم نظام را در سطح جهان به اهتزاز درآورد.
رئیس جهاد دانشگاهی با بیان اینکه حدود ۱۲۰ هزار دانشجو در برنامههای سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی از مراکز صنعتی بازدید کردهاند، گفت: اگرچه در این بازدیدها توضیحاتی درباره مراکز صنعتی به دانشجویان ارائه میشود، اما باید شرایطی فراهم شود که برنامههای صنعتی برای دانشگاهها ارائه شود و زمینه ارتباط صنعت با دانشگاهها شکل بگیرد تا دانشجویان با مسائل صنعت آشنا شوند.
سید پژمان شیرمردی، معاون سازمان انرژی اتمی در آیین اختتامیه هجدهمین دوره ایران مرز پرگهر گفت: از سال ۸۳، مسئله دستیابی ایران به علوم هستهای، تحت تاثیر شیطنتهای غربیها از یک موضوع علمی تبدیل به یک موضوع سیاسی شد و برخی از کشورهای غربی به دنبال وارونه سازی این پیشرفت علمی بودند.
وی افزود: مسئله انرژی هستهای ایران در دو بُعد نرم افزاری و سخت افزار باید بررسی کرد، بُعد اول این پیشرفت علمی به گفته مقام معظم رهبری منجر به خودباوری و اعتماد به نفس شد و در نگاه بینالمللی نیز جایگاه ایران را در نظم بینالمللی ارتقا داد، مذاکرات کشورهای عضو شورای امنیت و آلمان با ایران نیز به دلیل جایگاه والای کشورمان بوده است.
معاون سازمان انرژی اتمی اظهار کرد: در بعد سخت افزاری، در شرایطی که تحت شدیدترین تحریمهای تاریخ بودیم در تمام ابعاد انرژی هستهای رشد کردیم و توانستیم در زمره چندین کشور محدود دارنده چرخه کامل هستهای از اکتشاف، استخراج، تولید کیک زرد، غنیسازی و تولید سوخت باشیم.
آقای شیرمردی با بیان اینکه ایران جزو ۳۲ کشور تولیدکنندگان راکتور هستهای است، گفت: مطابق برنامه ۲۰ ساله به دنبال تولید ۲۰ هزار مگاوات برق از انرژی هستهای هستیم، این انرژی کم هزینه، پاک و پایدار است و نباید تحت تاثیر تبلیغات منفی در این خصوص قرار بگیریم و دست یابی ایران به انرژی هستهای حق مسلم مردم است.
رضا فریدزاده رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی نیز در این مراسم گفت: حدود ۲۵ سال از عمر سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی میگذرد و این سازمان با نوآوریهای خود تلاش کرده است که در دانشگاهها اثرگذار باشد.
وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی یک نهاد دانشجو محور است، افزود: این موضوع نه تنها در باور ما وجود دارد بلکه با عمل خود نیز ثابت کردهایم که دانشجو محور هستیم و دانشجویان میتوانند در امور مختلف اثرگذار باشند.
گفتنی است: واحدهای برتر مجری اردوهای «ایران، مرز پر گهر» و شعب برتر سازمان دانشجویان ایران در اختتامیه هجدهمین دوره طرح ملی "ایران، مرز پرگهر" معرفی شدند.
بر اساس این گزارش، شعب «سازمان علم و صنعت» و «سازمان گیلان» به عنوان برگزیدگان دوره هفدهم و واحدهای جهاددانشگاهی صنعتی امیرکبیر، زنجان و قزوین به عنوان افراد برتر دوره هجدهم معرفی شدند.
همچنین از شعب برتر سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی شامل واحدهای زنجان و سازمان علوم پزشکی تهران به عنوان شعب «برتر» و واحدهای قزوین، فارس و هرمزگان نیز به عنوان شعب «شایسته تقدیر» معرفی شدند.
همچنین از پوسترهای طرحهای آتی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی رونمایی شد.
آیین اختتامیه هجدهمین دوره طرح ملی «ایران؛ مرز پرگهر» با همکاری سازمان امور دانشجویان جهاد دانشگاهی و میزبانی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر برگزار شد.