حدود ۸۵ آمبولانس از ۲۱۰ آمبولانس در استان غیر فعالند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: فرسودگی ناوگان و خرابی آمبولانسها باعث شده که پاسخگوییها برای امدادرسانی کاهش یابد.
فرهاد حیدری افزود: میانگین استاندارد زمان پاسخ اورژانس برای امداد رسانی در شهرهای کوچک، ۸ دقیقه، کلانشهرها ۱۲ دقیقه، در جادهها ۱۴ دقیقه و در روستاها ۲۰ دقیقه است که به علت همین فرسودگی ها، کمبود نیروی ۵۰۰ نفری و ساخته نشدن پایگاه ها، این میزان در استان کمتر از این استانداردهاست.
وی اضافه کرد: برای بازسازی هر دستگاه آمبولانس حدود ۵۰۰ میلیون تومان نیاز است که برای تأمین این هزینهها از خیران، صنایع و نهادهای استان درخواست کمک داریم.
فرهاد حیدری، میانگینِ طولِ عمرِ آمبولانس را در استان ۱۵ سال اعلام کرد و گفت: این طول عمر، دو برابر میانگین جهانی است.
مسئول نقلیه اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هم گفت: حدود دو سوم آمبولانسها به مرور زمان فرسوده شده و بیشتر از یک سوم آنها قابل استفاده نیستند؛ ولی به علت کمبود امکانات و منابع مالی، سعی میکنیم با تعمیر اساسی، آنها را وارد چرخه فعالیت کنیم.
محمدعلی بهدادفر افزود: ماهانه به طور میانگین، ۲۰۰ آمبولانس برای تعمیر به مراکز فنی منتقل میشوند و یک تا دو مورد هم به علت فرسودگیِ حین خدمت، نیاز به تعمیر دارند.
طبق استانداردها، به ازای استقرار هر سه پایگاه اورژانس در استان ها، یک آمبولانس رزرو باید اختصاص یابد.