تغذیۀ متعادل از عوامل مهم در تقویت یادگیری و رشد تحصیلی دانشآموزان است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با بیان این موضوع که دانشآموزان یکی از گروههای
محمدرضا اعتصامیراد افزود: در حال حاضر مصرف زیاد غذاهای چرب و سرخ شده، فستفودها و مصرف زیاد نمک از جمله مشکلاتی است که در الگوی مصرف غذایی دانشآموزان وجود دارد.
وی افزود:مصرف این تنقلات با ارزش غذایی ناچیز قبل از وعدههای غذایی بهدلیل ایجاد سیری کاذب دانشآموزان را از خوردن غذاهای اصلی که باید مواد مغذی مورد نیاز رشد را تامین کنند، باز میدارد همچنین مصرف زیاد این غذاها خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی، دیابت، فشار خون، و چاقی و اضافه وزن را در بزرگسالی افزایش میدهد.
اعتصامیراد از الگوهای نامناسب غذایی به عنوان یک مشکل بزرگ نام برد و گفت: استفاده از آبمیوههای صنعتی در وعدۀ غذایی دانشآموزان یکی از الگویهای نادرست تغذیهای است.