سازمان خصوصی سازی با عرضه ۲۶ ملک در روزهای ۲۴ و ۲۷ آبان ماه در تابلوی املاک و مستغلات بورس کالای ایران، چراغ عرضه املاک مازاد دولت را روشن میکند.
براساس اطلاعیه عرضه، شرایط پرداخت به شرح زیر است:
مهلت واریز بخش نقدی معادل ۶۰ درصد ارزش معامله این گونه است که در مرحله اول خریدار باید ۱۰ درصد بخش نقدی را طی حداکثر ۱۰ روز کاری پس از انجام معامله به حساب بورس کالا واریز نماید و در مرحله دوم ۹۰ درصد بخش نقدی طی حداکثر ۶۰ روز تقویمی پس از انجام معامله به حساب سازمان خصوصی سازی واریز گردد. مبایعه نامه در همین مهلت ۶۰ روزه بین طرفین امضا میشود و تا ۶۰ روز تقویمی پس از آن سند در دفترخانه معرفی شده منتقل خواهد شد. جزییات عرضه و نحوه خرید این املاک در اطلاعیه عرضه بورس کالا به آدرس اینجا آمده است.
پذیرش این املاک پس از بررسی مدارک و مستندات در سیصد و نود و ششمین جلسه کمیته عرضه در تاریخ ۱۷ مهر در بازار فرعی برس کالا مورد تصویب قرار گرفته است.
مهلت بازدید طی روزهای کاری پس از انتشار اطلاعیه عرضه تا تاریخ عرضه و با ارائه درخواست کتبی و اخذ معرفی نامه از دفتر بازاریابی و واگذاری سهام و داراییها امکان پذیر است. متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر جهت بازدید از املاک مذکور با شمارههای ۸۳۳۳۹۵۱۵ و ۸۳۳۳۹۵۰۳ تماس بگیرند.
همچنین علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر درخصوص املاک سازمان خصوصی میتوانند به بخش بازا املاک و مستغلات بورس کالا مراجعه و پیوست هر یک ازاملاک را مشاهده کنند.
براساس مصوبه مولدسازی داراییهای دولت، این اقدام با هدف کمک به رشد اقتصادی و افزایش بهره وری اموال مازاد دولتی صورت خواهد گرفت. در همین راستا بود که ۲۰ تیر ماه سال جاری از تالار مولدسازی داراییهای دولت در بورس کالای ایران رونمایی شد تا فرآیند عرضه املاک مازاد دولتی در شفافترین شیوه ممکن و قابل نظارت و رصد برای همه مردم عملیاتی شود.
وزیر اقتصاد در آیین راه اندازی این تالار، از شناسایی ۱۳۰۰ ملک در دستگاههای دولتی به عنوان ملک مازاد خبر داد و مهمترین هدف و خروجی مولدسازی را افزایش اعتماد اجتماعی مردم و افزایش شفافیت عنوان کرد.
احسان خاندوزی پیش از راه اندازی این تالار اختصاصی گفته بود: برای مولدسازی دارایی دولت از طریق بازار سرمایه، مقدماتی لازم بود به طوری که در طول دو ماه اول امسال جلسات ابتدایی مابین بورس کالا، سازمان بورس و سازمان خصوصی سازی برگزار شد تا سامانههای دو طرف به هم متصل شوند و آیین نامههای انتشار و عرضه یکسان شود.