برداشت چای ترش ۶۳۰ هکتار از زمینهای کشاورزی سیستان وبلوچستان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با اشاره به آغاز برداشت چای ترش ۶۳۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان گفت: شهرستانهای دلگان، نیکشهر، ایرانشهر، لاشار و فنوج عمده مناطق کشت چای ترش در سیستان و بلوچستان محسوب میشوند.
نارویی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان رتبه نخست تولید چای ترش را در کشور به خود اختصاص داده است افزود: بیشاز ۸۰ درصد چای ترش استان در شهرستان دلگان تولید میشود.
وی با بیان اینکه از هر هکتار مزارع چای ترش سیستان و بلوچستان،۸۰۰ کیلوگرم محصول برداشت میشود، افزود: پیشبینی میشود حدود ۵۰۵ تن چای ترش در این استان تولید و به بازار عرضه شود.
نارویی تصریح کرد: راه اندازی صنایع تبدیلی و تکمیلی و ساخت دستگاه برداشت محصول چای ترش در توسعه کشت چای ترش در سیستانوبلوچستان نقش بسزایی خواهد داشت.