استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در حوزه علمیه خراسان
معاون فناوری اطلاعات حوزه علمیه خراسان به تبیین و معرفی ابزارهای هوش مصنوعی مورد استفاده در این حوزه پرداخت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون فناوری اطلاعات حوزه علمیه خراسان ظهر امروز در مدرسه علمیه حضرت خدیجه (س) مشهد ضمن تشریح کاربردهای هوش مصنوعی در حوزه های مختلف علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی، به معرفی کارکرد برخی از ابزارهای هوش مصنوعی که در حوزه علمیه خراسان مورد استفاده قرار میگیرند، پرداخت.
رضا ابراهیمی گفت: هوش مصنوعی یک فناوری نوین است که می تواند در بسیاری از زمینه ها به انسان کمک کند و حوزه علمیه خراسان نیز از این فناوری بی بهره نبوده و تلاش های زیادی در زمینه توسعه و استفاده از هوش مصنوعی در این حوزه صورت گرفته است.
ابراهیمی با اشاره به برخی از مهمترین کارکردهای ابزارهای هوش مصنوعی، عنوان کرد: ابزارهای هوش مصنوعی می توانند در حوزه های مختلفی مانند یادگیری، پژوهش، تولید محتوا و خدمات به طلاب و روحانیون کمک کنند.
وی ابزارهای یادگیری ماشینی، ابزارهای پردازش زبان طبیعی و ابزارهای هوش مصنوعی خلاقانه را به عنوان سه دسته از مهمترین ابزارهای روز هوش مصنوعی برشمرد که در حوزه علمیه خراسان مورد استفاده قرار می گیرند و با اشاره به ابزارهای یادگیری ماشینی به عنوان یکی از این سه دسته، خاطر نشان کرد: ابزارهای یادگیری ماشینی می توانند در زمینه های مختلف آموزشی مانند یادگیری زبان، یادگیری مفاهیم و حل مسائل به طلاب و روحانیون کمک کنند.
معاون فناوری اطلاعات حوزه علمیه خراسان ادامه داد: ابزارهای پردازش زبان طبیعی می توانند در زمینه های مختلف پژوهشی و تولید محتوا مانند ترجمه، جمع آوری اطلاعات و تحلیل داده ها و همچنین ابزارهای هوش مصنوعی خلاقانه در زمینه های مختلف فرهنگی مانند تولید محتوای هنری، طراحی و خلاقیت به طلاب و روحانیون کمک کنند.