دبیر علمی هفتمین کنگره شعر و ادب فارسی گفت: کنگره امسال موفق به اخذ ISC و ۱۴۴ مقاله به دبیرخانه ارسال شد.
وی افزود: زبان فارسی نه تنها عرصه را بر زبانها و فرهنگهای بومی تنگ نمیکند، بلکه فرصتی پدید میآورد که به مدد این زبان مشترک تجارب فکری، فرهنگی و عاطفی خود را از اقوامی که زیر خیمه بزرگ ایرانیت به سر می برند به اشتراک بگذارد.
دبیر علمی کنگره شعر و ادب فارسی تاکید کرد: در پهنه ادبیات فارسی شاعرانی همچون شهریار کم نیستند که با وجود عشق به زبان و فرهنگ مادری خود، از پروردن زبان ملی خود دریغ نکردند.
دکتر مظفری همچنین در ادامه سخنان خود، بیان کرد: این کنگره مقرر بود در ۲۷ شهریور در تهران برگزار شود اما امروز در ارومیه برگزار شد، ۲۷ شهریور روزیست که شهریار به دیدار حق شتافت.
وی با اشاره به فلسفه نامگذاری این روز بنام شهریار، ادامه داد: شهریار در ابتدای شعر سنتی و مدرن قرار گرفته، شهریار تنوع اشعار غزل و مثنوی و نو دارد، شهریار با وجود داشتن زبان مادری خود زبان ملی را پاس داشته و این روز در تقویم ایرانیان بنام شعر و ادب فارسی نامگذاری شده است.
دبیر علمی کنگره شعر و ادب فارسی با اشاره به محورهای کنگره، بیان کرد: کنگره امسال موفق به اخذ ISC شده و ۱۴۴ مقاله به دبیرخانه ارسال شده و ۸۱ مورد در ارتباط شهریار و ۲۶ مورد مربوط به زبان فارسی است که ۵۶ مقاله در مجموعه مقالات به چاپ رسیده است.