استاندار گیلان: دستگاههای اجرایی استان به سهم اختصاص یافته به حوزه جوانی جمعیت و خانواده در بودجه سال ۱۴۰۲ توجه و این سهم تعیین شده را در این خصوص هزینه کنند.
وی با اشاره به تهدید پیری جمعیت در گیلان و ضرورت پژوهشهای کاربردی برای برون رفت از این مشکل، افزود: دستگاههای اجرایی یک درصد از اعتبارات پژوهشی خود را در امور جوانی جمعیت هزینه کنند.
استاندار گیلان جوانی جمعیت را نشانگر اقتدار جامعه دانست و گفت : البته نیروهای سالمندی که روزی جوان بوده و برای جامعه خدمت کردند امروز باید نگهداری و حفظ شوند.
دکتر اسدالله عباسی با تاکید بر استفاده از ظرفیت تمامی دستگاهها در گیلان برای اجرای قانون جوانی جمعیت و خانواده ، افزود: با اجرای این قانون، مشوقهایی برای فرزندآوری در نظر گرفته شدهاست.
استاندار گیلان با تاکید بر پایش مستمر اقدمات انجام شده در اجرای قانون جوانی جمعیت در استان ، گفت : باید کارهای انجام شده در حوزه مسکن، ایجاد شغل و فرزندآوری به صورت گزارشهای مقایسهای ارائه شود.
دکتر اسدالله عباسی با تاکید بر ضرورت فرهنگ سازی برای فرزندآوری، افزود: شهرداریها برای تشویق زوجهای جوان به فرزند آوری باید تبلیغات محیطی انجام دهند.
وی بر نظارت جدی بر جلوگیری از سقط جنین و مشاورههای لازم به خانوادهها برای خودداری از این امر تاکید کرد.
استاندار گیلان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به حریق جمعه گذشته در کمپ ترک اعتیاد شهرستان لنگرود و ابزار
دکتر اسدالله عباسی افزود: همچنین بر اساس مصوبه شوراهای تامین، آموزش و پرورش و هماهنگی مبارزه با موادمخدر در گیلان، مراکز آموزشی بدون استفاده نباید به عنوان مراکز ترک اعتیاد استفاده شوند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان هم در این جلسه گفت: ارزیابی دستگاههای استانی و شهرستانی باید از طریق میزان موالید و فرزندآوری سنجیده شود از این رو این مهم مورد توجه فرمانداران باشد.
وی اضافه کرد: برخی از خانواده از مشوقهای دولت برای فرزندآوری آگاهی ندارند که باید اطلاع رسانی شود.
در این جلسه تعدادی از فرمانداران و مسئولان عضو ستاد جوانی جمعیت و خانواد گیلان اقدامات خود در موضوع قانون جوانی جمعیت و خانواده را تشریح کردند.