برای پیشگیری از سرمازدگی درختان میوه رعایت یک سری اقدامات ضروری است.
1-خودداری از مصرف کودهای ازته مانند اوره و...بعد از مرداد ماه وقبل از خواب درختان
2-قطع بموقع آب درختان در پاییز جهت توقف رشد رویشی ( غیر از درختانی مانند سیب و به که کمی دیرتر برداشت می شوند)
3-استفاده از کودهای پتاسه بعد از برداشت میوه جهت خشبی شدن شاخه ها و ایجاد مقاومت
4-محلولپاشی درختان با ترکیب فروتست بعداز برداشت محصول ،قبل از زردشدن برگها
5- اندود تنه درختان جوان و شانکر دار با ترکیب کائولن و ترکیبات مسی (رنگ مخصوص تنه)
6-خودداری از هرس درختان در پاییز قبل از شروع دوره خواب (جز هرس بیماری که باید قسمتهای آلوده حذف وبه بیرون از باغ انتقال داده شوند)
7-پوشاندن تنه درختان جوان با استفاده از فوم ، کاه و کلش ، گونی ، مقوا تا انشعاب شاخه.