برداشت دانه روغنی کنجد از زمینهای کشاورزی شهرستان خنج آغاز شده است.
وی افزود: پیشبینی میشود از این سطح، بیش از هزار و ۵۰۰ تن محصول تولید و روانه بازار مصرف شود.
به گفته علی پور، ارقام کنجد تولید شده در شهرستان خنج از نوع داراب، دشتستان و محلی است.
وی با اشاره به اینکه عملیات برداشت کنجد در سالیان گذشته بهصورت سنتی انجام میشد و برای کشاورزان هزینه بر بود، بیان کرد: در سال زراعی جاری، برداشت مکانیزه محصول موجب کاهش هزینه تولید برای کشاورزان شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: نیاز آبی کم و مقاوم بودن گیاه در برابر شرایط خشکی از مهمترین ویژگیهای این دانه روغنی است.