فرمانده انتظامی غرب استان تهران از دستگیری زنی که از ۲۰۰ نفر، ۱۵۰ میلیارد تومان کلاهبرداری کرده بود، خبر داد.
فرمانده انتظامی غرب استان تهران افزود: در عملیاتی از سوی ماموران پلیس آگاهی غرب استان تهران و هماهنگی قضائی از سوی دادستان شهریار، متهم فراری از شهر بجنورد، به اتهام مشارکت در کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع و سوء استفاده از پروانه کسب صنف طلاجات و خیانت در امانت در شهرک"صدف" اندیشه شهریار دستگیر شد.
سردار عزیزی گفت: در تحقیقات کارآگاهان پلیس آگاهی مشخص شد متهم که یک زن جوان بود، از ۲۰۰ نفر در شهرستان بجنورد استان خراسان شمالی، ۱۵۰ میلیارد تومان کلاهبرداری کرده و جهت فرار از قانون، به شهرستان شهریار متواری شده بود که توسط ماموران انتظامی دستگیر و تحویل مرجع قضایی شد.
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به بازجویی پلیس از متهم افزود: این فرد کلاهبردار با نشان دادن برخی طلاجات در اختیار، افراد را به خرید طلا تشویق میکرده و در ازای خرید طلا، درخواست پرداخت سود در قبال مبلغ خرید طلا میکرده و عملا طلایی به خریداران تحویل نمیداده و در اصل خریدها به صورت معامله کاغذی انجام میشده است.
وی گفت: فرد کلاهبردار، طلاهای موجود خود و بخشی طلاهای مسروقه را به قربانیان نشان داده و آنها را تشویق به خرید طلا با هدف سرمایه گذاری میکرده، سپس بعد از پرداخت مبلغ مورد توافق از سوی قربانی، طلای خریداری شده را به آنها تحویل نمیداده و در قبال آن، متعهد میشده که در مدت زمانی که طلا در اختیارش باشد، سود کلان و خوبی به آنها میدهد که از این طریق و معامله کاغذی و بدون تحویل طلای خریداری شده، تاکنون از ۲۰۰ نفر کلاهبرداری کرده بود.