جانشین ستاد بازسازی و توسعه عتبات عالیات کشور، مشارکت مردم و خیرین و دستگاهها در کمک به بازسازی و توسعه حرم ائمه اطهار (ع) را خوب ارزیابی کرد و گفت: این امر نسبت به سالهای گذشته ۱۵ درصد افزایش یافته است.
وی خاطرنشان کرد: درحال حاضر ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات بازسازی و توسعه ۲۳۰ هزار متر مربع از صحن حضرت فاطمه زهرا (س) در نجف اشرف را به اتمام رسانده و با هماهنگی انجام شده بین ایران و کشور عراق این پروژه افتتاح میشود.
جانشین ستاد بازسازی و توسعه عتبات عالیات کشور با بیان اینکه در کربلا هم پروژه ستاد عتبات عالیات در حال تحقق شدن است که عملیات اجرایی این پروژه پیشرفت خوبی داشته است، افزود: در کاظمین هم پروژه صحن امام محمد باقر (ع) را شروع کردیم که این پروژه هم حدود ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و طرح جامع سامرا هم آغاز شده است.
نامجو با بیان اینکه نیاز است مشارکتها و کمکها افزایش یابد و در این راستا سهمیههایی برای استانها مشخص شده است، گفت: برای استان اردبیل هم سهمیهای مشخص شده که انتظار میرود این امر محقق شود.
وی تصریح کرد: قرار است پروژهای در یکی از شهرهای زیارتی عراق به نام اردبیل ثبت شود که این نشان از مشارکت خوب مردم استان اردبیل در توسعه و بازسازی حرم ائمه اطهار (ع) است.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان هم از تحقق تعهدات ستاد بازسازی عتبات عالیات استان در کمک به بازسازی و توسعه حرم ائمه اطهار (ع) خبر داد و افزود: امسال هم حدود ۱۶ میلیارد تومان سهم استان اردبیل بود که انتظار میرود با مشارک خیرین و مردم و مسئولان این امر تحقق یابد.
اسفندیار هوشیار گفت: همکاری خوبی بین مسئولان استان و نهادها و دستگاههای اجرایی با ستاد بازسازی عتبات عالیات استان وجود دارد و حمایتهای امام جمعه اردبیل و ائمه جمعه و استاندار و فرمانداران و فرمانده سپاه قابل قدردانی است.
وی تصریح کرد: سهم استان اردبیل در توسعه طرح حرم امام حسین (ع) در کربلا با نام صحن عقیله بنی هاشم حضرت زینب (س) ۳ هزار و ۲۰۰ متر مربع است که هزینه توسعه هر متر مربع از این طرح حدود ۵ میلیون تومان است.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان با اشاره به اینکه مردم استان اردبیل همیشه در مشارکت و کمک به بازسازی و توسعه حرم ائمه اطهار (ع) پیشگام بودهاند، گفت: اقشار مختلف مردم برای مشارکت در ساخت و توسعه حرم امام حسین (ع) در کربلا صحن عقیله بنی هاشم حضرت زینب (س) میتوانند در طرح پویش مردمی هر هم استانی با پرداخت ۲۰ هزار تومان شرکت کنند و در این اقدام خیرخواهانه و معنوی سهیم باشند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان هم بر ترویج فرهنگ وقف در حوزه عتبات عالیات تاکید کرد و گفت: با توجه به پیشگامی اردبیلی ها در اقدامات معنوی و خیرخواهانه، این امر هم میتواند اجرایی شود.
حجت الاسلام مهدی ستوده تصریح کرد: استقبال و مساعدت و مشارکت مردم استان در کمک به ساخت و توسعه حرم ائمه اطهار (ع) قابل تجلیل و قدردانی است.
در این مراسم از تعدادی از خادمین و خیرین تجلیل و قدردانی شد و جانشین ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات با حضور در منزل خانواده شهدا ضمن دیدار با این خانواده از آنها تجلیل و قدردانی کرد.
همچنین اعضای ستاد بازسازی عتبات عالیات با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل دیدار کردند و آیت الله عاملی در این دیدار کمک به بازسازی عتبات و عالیات را سرمایه بزرگ معنوی عنوان کرد و گفت: نیاز است صاحبان واحدهای تولیدی بزرگ هم در این حوزه پیشگام باشند.
وی گفت: امروزه شخصیت ها و افراد نیکوکاری هستند که در این اقدام معنوی پیشگام شدهاند و این امر بسیار شایسته و قابل قدردانی است.
امام جمعه اردبیل افزود: انتظار میرود در یکی از شهرهای زیارتی کشور عراق یکی از پروژههای بازسازی صحن و حرم ائمه اطهار (ع) به نام استان اردبیل باشد.
آیت الله عاملی تصریح کرد: مردم و خیران استان همیشه در کمک به بازسازی و توسعه صحن و حرم ائمه اطهار (ع) پیشگام بوده اند و در این راه خالصانه قدم برداشتهاند.
در این مراسم از فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان و فرمانده نیروی انتظامی استان و فرماندار اردبیل که در پیشبرد برنامههای بازسازی عتبات عالیات و اربعین حسین فعال بودند، تجلیل شد.