وزیر آموزش و پرورش گفت: در نخستین سال طرح شهید عجمیان ۶۸ هزار کلاس درس بهسازی و شاداب سازی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رضا مراد صحرایی امروز (جمعه) در مراسم رونمایی از اقدامات صورت گرفته در طرح شهید سید روحالله عجمیان (نهضت ملی بهسازی و شادابسازی مدارس مناطق کمبرخوردار کشور) گفت: در آغاز اجرای این طرح شادابسازی و بهسازی ۱۰۰ هزار کلاس هدفگذاری شد و اکنون ۶۸ هزار کلاس درس شاداب سازی انجام شده است و این کار نشان داد که میتوانیم کارهایی کرد که تضمینکننده نشاط و پویایی با حداقل امکانات خواهد بود.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه کوچکترین غفلت از مدرسه، خسران بزرگی را در آینده به بار میآورد، گفت: مدرسه، چشمه جوشان پیشرفت و قوی شدن کشور است و هرچه به این امر تاکید کنیم جا دارد چرا که کوچکترین غفلت از مدرسه، خسران بزرگی را در آینده به بار میآورد و ریشه همه کاستیها و همچنین پیشرفتها مدرسه است.
صحرایی با بیان اینکه اجرای کار تحول بنیادین به روحیه جهادی نیاز دارد، گفت: از ویژگیهای دانشآموز که سند تحول بنیادین ترسیم کرده، داشتن روحیه تلاش، کار و مجاهدت است که تضمینکننده عاقبت به خیری بشریت است چرا که معادلات در کار جهادی ساده و عادی نیستند و اثر جهادگر بیش از ابزار کار اوست.
وی با بیان اینکه شهید و شهادت از افتخارات فرهنگ ملی و شیعی ما است، اظهار کرد: شهدا تا زمانی که زنده بودند، یک نفر بودند، اما وقتی شهید میشوند، روحیه آنها در دانشآموزان دیگر تکثیر میشود. وقتی انقلاب اسلامی ایران به پیروزی رسید، گفته بودند وقوع انقلاب در برنامههای ما قابل پیشبینی نبود. دلیل این امر این است که فرهنگ جهاد و شهادت، انسانی نیست و الهی است. فرهنگ شهادت اینگونه است که یک جوان جهادگر تبدیل به فرهنگ ومکتب میشوند.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اجتماع دانش آموزان در مقابل لانه جاسوسی گفت: فردا دانشآموزان نشان خواهند داد که تکثیر حاج قاسم در نسل طوفان یعنی چه و نشان خواهند داد که آرمان، تبدیل به آرمانها شده و شهید عجمیان و امثال او چگونه جاودان میشوند. دانشآموزان با حضور خود در راهپیمایی ۱۳ آبان، جمله امام راحل مبنی بر اینکه «بکشید ما را، بیدارتر میشویم» را تفسیر خواهند کرد.
رضا مراد صحرایی همزمان با سالروز شهادت شهید عجمیان در دبستان پسرانه آیت الله صدر شهر تهران گفت: کسی که روحیه جهادی پیدا میکند، تحول برای او معنای دیگری دارد و فرد جهادگر از نسل شهید آوینی است.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به مشارکت دانشآموزان، اولیا، معلمان و سایر نهادها گفت: همه با هم در این مسیر تلاش کردند و نتیجهای رقم خورد که امروز باعث امید در کشور شده است. این جهاد باید ادامه پیدا کند و به زودی گام دوم را خواهیم داشت و یک برنامه قویتر و منسجمتر را به اجرا خواهیم رساند.
حمیدرضا خان محمدی رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور هم در این مراسم با بیان اینکه اقدامات جهادی که دیدیم برای همه ما درس است؛ گفت: اقدامات جهادی بنبستها را میشکند.
رئیس سازمان نوسازی مدارس گفت: گروههای جهادی مدرسه، گروههای جهادی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانش آموزان و گروههای جهادی بسیج دانشجویی از جمله اصلیترین گروههایی بودند که در این مسیر با ما همراهی کردند.
خان محمدی افزود: تلاش ما این است که دانش آموزان مساله مدرسه را شناسایی کنند و به صورت سامانه یکپارچه قرار بگیرند. دانش آموزان در سامانه نه تنها برای مدرسه خود که برای مدارسی که نیاز به اقدام جهادی دارند اقدام خواهند کرد.
وی با بیان اینکه دو هزار و ۳۲۲ گروه جهادی دانش آموزی در سراسر کشور تشکیل شده است؛ گفت: خیرین در همه زمینهها با ما حضور داشتند که به این اقدامات ضریب دادند و از نهادهای حمایتی باید تشکر کنیم. بنیاد علوی بنیاد برکت و ستاد اجرایی فرمان امام بر اساس امر رهبری بود، زیرا که رهبری فرمودند مدارس دولتی باید تقویت شود.