دو نفر از پرستاران بیمارستان آنکولوژی امیر، گواهی نامه پایان دوره فلوشیپ مراقبت تسکینی از سوی سازمان بهداشت جهانی دریافت کردند.
دکتر علی امانتی با تاکید بر اهمیت مراقبت تسکینی برای ارتقای کیفیت زندگی بیماران مبتلا به سرطان افزود: مراقبتهای تسکینی ضمن حفظ شأن و کرامت انسانی بیماران و رضایتمندی آنان از زمان تشخیص بیماری تا دو ماه پس از مرگ از سوی گروه پرستار، پزشک، روانشناس، تغذیه، فیزیوتراپی و مددکاری به بیمار و خانواده فرد ارائه میشود.
حمیدرضا بدیعی مدیر بیمارستان آنکولوژی امیر گفت: بیمارستان آنکولوژی امیر در چند سال گذشته مراقبتهای تسکینی را با کمک پرستاران و پزشکان متخصص و آموزش دیده به بیماران مبتلا به سرطان ارائه داده است و اکنون که دو پرستار این مرکز درمانی گواهینامه پایان دوره فلوشیپ مراقبت تسکینی را دریافت کردند، افق روشنی از خدمات کامل و جامعتر در حیطه مراقبت تسکینی پیش رو خواهیم داشت.
رییس خدمات پرستاری آنکولوژی امیر، موفقیت دو پرستار این مرکز آموزشی درمانی را باعث افتخار تمام مجموعه بیمارستان دانست و گفت: در زمان حاضر سازمان جهانی بهداشت در حال توانمندسازی افراد در حیطه مراقبت تسکینی در کشورهای مختلف است و در ایران نیز گامهای ارزشمندی برای ارائه و گسترش این نوع مراقبت برداشته است.
طوبی کوشکی با بیان اینکه شناسایی افراد توانمند در پرستاری و بستر سازی مناسب برای رشد و ارتقا در این حوزه از وظایف مدیران پرستاری است، افزود: در سال جاری از میان بیش از ۱۰۰ رزومه ارسالی از ایران به WHO، تنها ۱۷ پرستار و پزشک موفق به دریافت گواهی پایان دوره شدند که این افراد میتوانند با تاسیس کلینیک مراقبتهای تسکینی به ارائه مراقبت و آموزش بپردازند و این امر باعث تسهیل گسترش مراقبتهای تسکینی در تمام کشور خواهد شد.
گواهی نامه پایان دوره فلوشیپ مراقبت تسکینی از سوی دکتر عباس عبادی معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به پذیرفته شدگان دوره فلوشیپ سازمان بهداشت جهانی اعطا شد.