معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۲۵ هزار تن گوشت مرغ در هرمزگان تولید شده است.
وی گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۱۳ میلیون و ۲۴۳هزار و ۷۷۵ قطعه جوجه ریزی در استان شده است.
غلام پور افزود: تعداد ۳۰۵ واحد مرغداری فعال صنعتی گوشتی در هرمزگان وجود دارد که ۳۷ واحد با ظرفیت ۷۷۵ هزار و ۸۵۰ قطعه در دولت سیزدهم به بهره برداری رسیده است.
بیشتربخوانید: بازهم کمبود مرغ در بندرعباس