کرفس سرشار از ویتامین C، فتالید، فیبر و مواد مغذی است که باکاهش کلسترول بد خون از سکتههای قلبی و عروقی نیز جلوگیری میکند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه،
این سبزی را میتوان به صورت خام و یا پخته میل کرد.
همچنین آب کرفس نیز از محبوبیت بسیاری در میان ورزشکاران برخوردار است.
کرفس یکی از کم کالریترین مواد خوراکی در میان سبزیها میباشد. این سبزی دارای خاصیت چربی سوزی بسیار بالایی میباشد؛ و افرادی که قصد کاهش وزن دارند، معمولا از آب آن در رژیم لاغری خود استفاده میکنند.
از طرفی سرماخوردگی یکی از بیماریهایی است که هر فرد در پاییز حداقل یک بار با آن درگیر میشود. کرفس یکی از سبزیجاتی است که موجب بالا رفتن ایمنی بدن میشود؛ و یکی از راههای پیشگیری از سرماخوردگی محسوب میشود. این سبزی دارای ویتامینهای A, B , C، اسید فولیک، کلسیم، منیزیم و آهن میباشد که میتواند سیستم ایمنی بدن را در برابر ویروسهای عفونی و باکتریایی تقویت نماید.
ویتامین C، فتالید، فیبر و مواد مغذی بسیاری در کرفس موجود است؛ که موجب کاهش کلسترول بد خون میشود؛ که در نهایت باعث جلوگیری از سکتههای قلبی و عروقی نیز میشود.