انواع خوراکیها یا نوشیدنیها را میتوان به قهوه اضافه کرد تا تاثیر محرک آن کمتر شده و مشکلات احتمالی مانند درد معده کاهش یابد.
انواع خوراکیها یا نوشیدنیها را میتوان به قهوه اضافه کرد تا تاثیر محرک آن کمتر شده و مشکلات احتمالی مانند درد معده در افراد کاهش یابد.
در کل، افزودن پودر کاکائو یکی از انتخابهای خوبی است که فواید قهوه را افزایش میدهد و در ادامه این مطلب به آن اشاره شده است.
یکی از مرسومترین ترکیباتی که میتوان به قهوه اضافه کرد، پودر کاکائو است. کاکائو میتواند احساس اضطراب و تحریکپذیری ناشی از کافئین را کاهش دهد.
افزودن پودر کاکائو همچنین میتواند طعم شیرین و ملایمتری نسبت به قهوه معمولی داشته باشد.
براساس مطالعات، کافئین سیستم عصبی مرکزی را تحریک میکند که در نتیجه برای افزایش تمرکز و هوشیاری مصرف میشود.
کاکائو نیز حاوی مقدار زیادی فلاونوئید است که جریان خون به سمت مغز را افزایش میدهد و دریافت انرژی را بهبود میبخشد.
بهعلاوه، کاکائو ترکیبی بهنام تئوبرومین دارد که مشابه کافئین است و تاثیر مثبتی بر خلقوخو و توجه می گذارد. بهگفته محققان، ترکیب کافئین و کاکائو موجب بهبود تمرکز و کاهش عوارض منفی کافئین مانند اضطراب میشود.
نتایج پژوهش روی افراد در گروههای مختلف نشان میدهد افرادی که قهوه را همراه با پودر کاکائو مصرف میکنند، قدرت پاسخدهی سریعتری به تستهای تمرکز ذهنی دارند.
دیگر ترکیبات مفید همراه با قهوه
علاوه بر کاکائو، خوراکیهای مفید دیگری را نیز میتوان با قهوه مخلوط کرد تا فواید این نوشیدنی افزایش یابد.
دارچین یکی از طعمدهندههای خوبی است که بهخاطر خواص آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی شناخته میشود.
زردچوبه نیز جزء سوپرفودهاست و افزودنش به قهوه برای ایجاد خواص ضدالتهابی و آنتیاکسیدانی موثر است.
هل دیگر چاشنی دلچسبی است که میتوان از طعم آن همراه قهوه لذت برد و از تاثیرات آن در بهبود گوارش بهرهمند شد.