رئیس پارک علم وفناوری آذربایجانغربی گفت: سال گذشته ۷ میلیارد تومان تسهیلات به شرکتهاو واحدهای تحت حمایت پارک علم و فناوری استان پرداخت شده است.
وی ادامه داد: یکی دیگر از حمایتهای مالی پارک از شرکتها، برگزاری نمایشگاهها و دورههای تخصصی، دادن مشاورههای حقوقی است که برای این کارها نیز سال گذشته یک میلیارد تومان هزینه صرف شد.
رئیس پارک علم وفناوری آذربایجانغربی با اشاره به اینکه برای وامهای با مبلغ بالا مشکل وثیقه وجود دارد، خاطر نشان کرد: صندوق پژوهش و فناوری که صندوقی با ماهیت غیر دولتی است، وامهایی با مبلغ بالا در اختیار شرکتها قرار میدهد و مشکلات مالی شرکتها را حل میکند؛ بطوری که تاکنون ۸۰ درصد وامهای اعطایی به شرکتهای فناور مورد حمایت پارک در مسیر هدف و درست سرمایه گذاری شدهاست.
نوری نیا با اشاره به اینکه پارک علم و فناوری باید به مرجعی برای ارجاع شرکتها و واحدهای فناور به واحدهای صنعتی و تولیدی مشکل دار تبدیل شود،تصریح کرد: در طول یک سال اخیر چند واحد صنعتی برای حل مشکل خود اعلام نیاز کردند و پارک علم وفناوری استان، چند شرکت فناور و دانش بنیان را جهت عقد قرار داد به این واحدها ارجاع داد و هم اکنون نیز این واحدهای صنعتی با شرکتهای فناور مشغول به کار هستند.
رئیس پارک علم وفناوری آذربایجانغربی اظهار کرد: فروش محصولات و نداشتن بازار فروش، عمده مشکل و چالش شرکتهای مستقر در پارک علم و فناوری هستند علت این مشکل نیز این است که محصولات تولیدی توسط شرکتهای فناور، یک محصول نو و دانش بنیان بوده و جامعه زیاد با آنها آشنا نبوده و زیاد مورد اقبال نیستند.
وی خاطرنشان کرد: در بازارهای جهانی نیز به شدت تحریم هستیم و تاکنون تمام شرکتها که صادراتی داشته اند به کشورهای دیگر ریبرند کرده و از این طریق محصول خود را بفروش رساندهاند که این خود یک بار مالی اضافی برای شرکتهاست.