استاندار با بیان این که محرومیت زدایی رویکرد محوری دولت سیزدهم است، گفت: مدیران باید طوری با این مساله در میدان عمل برخورد کنند تا مردم نتایج آن را لمس کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، سیدمحمود حسینیپور صبح امروز در هفدهمین سفر شهرستانی با همراهی ۴۰ تن از مدیران استانی به کلاردشت در دیدار با اقشار مختلف مردم، خانواده شهدا و فعالان فرهنگی، سیاسی و اقتصادی کلاردشت در فرمانداری این شهرستان ضمن محکومیت نسلکشی رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن مردم مظلوم غزه، بیان داشت: ایران اسلامی، امروز پرچمدار مبارزه با استکبار جهانی است و بیش از چهار دهه است که درس مقاومت را به تمام ملتهای آزاده دنیا داده است.
استاندار مازندران خاطرنشان کرد: نگاه ویژه دولت سیزدهم در محرومیتزدایی و کاهش فاصله میان مردم و مسئولان است و این اتفاق در استان مازندران نیز در قالب سفرهای شهرستانی در حال انجام است.
این مسئول ادامه داد: مسئولان باید در عمل خود را خادم مردم بدانند و این دولت، صادقالوعد است و بدنبال عملیاتی کردن وعدهها هستیم.
حسینیپور گفت: تاکنون ۶ هزار و ۳۹۰ نامه توسط مردم دریافت کردیم که بلافاصله پس از سفر بررسی میشود.
وی عنوان کرد: تاکنون از یک هزار و ۱۴۰ روستا و ۲۵ شهر بازدید شده است.
استاندار مازندران بیان کرد: تاکنون ۹۲۸ مصوبه داشتیم که ۱۳۹ مصوبه اجرا و ۵۳۶ مصوبه در حال اجراست.
این مسئول افزود: یکی از مهمترین برنامههای ما در این سفرها، برگزاری جلسات اقشار است و مسائل مهمی مطرح میشود که این پیام را میخواهیم برسانیم که نباید با حضور استاندار باشد و باید به صورت ماهانه با حضور فرماندار برگزار و کارگروههای تخصصی شکل بگیرد.
حسینیپور عنوان کرد: هر کجا مطالبات مردمی منسجم پیگیری شد به نتیجه رسید و لذا باید نمایندگان اقشار با تشکیل کارگروه از فرماندار، مطالبهگری کنند.
وی مطرح کرد: در ۱۶ سفر قبلی در شهرستانهایی که آباد بودند، نخبگان آن شهر دارای انسجام و بسیار پیگیر هستند و این شاخصه مهمی است.
استاندار مازندران خاطرنشان کرد: امروز باید کار را مردمی کنید و خاصیت این انقلاب، مردمیبودن آن است؛ لذا توسعه کلاردشت در گرو مطالبهگری مردم است.
این مسئول گفت: کلاردشت شهرستان منحصر بفردی است چرا که مفاخر بزرگی در حوزههای علمی، پزشکی، ورزشی را این شهرستان دارد؛ این شهرستان یک قطب گردشگری است و دارای ظرفیتهای بسیار ارزشمندی است.
حسینیپور تاکید کرد: مشکلات ورزشی این شهرستان امروز طی جلسه ورزشکاران با مدیرکل ورزش و جوانان احصا و در این خصوص در جلسه عصر تصمیمگیری خواهیم کرد.
وی افزود: آمایش کلاردشت یک شهرستان گردشگری است که باید به عنوان نماد گردشگری معرفی شود و سایر امور در ذیل این مهم، تعریف شود؛ به طور نمونه اگر دانشگاهی تعریف میشود باید با گرایشهای گردشکری باشد.
استاندار مازندران خاطرنشان کرد: شهرستانی که مقصد گردشگری است نباید المان، شهرسازی و جاده آن، وضع کنونی باشد.
این مسئول گفت: در مطالبهگری باید مطالبات راهبردی مطرح شود و لازمه آن تشکیل کارگروههای تخصصی شهرستانی است.
وی ادامه داد: کلاردشت دارای ۲۱ روستا است که باید به ۲۱ مقصد گردشگری دهکدههای کشاورزی و دامپروری تبدیل شوند.
استاندار مازندران گفت: باید تلاش کنیم تا تمام ادارات در کلاردشت مستقر شوند و در کنار فراهم کردن زمین، مسئولان و نمایندگان نیز مجدانه پیگیری کنند.
این مسئول ادامه داد: اینکه تامین اجتماعی تنها دو روز در هفته به کارگران خدمات میدهند امروز هماهنگی انجام و خدمات باید به صورت هفتگی ارائه خواهد شد.
حسینیپور اعلام کرد: زیرساختهای این شهرستان باید متحول شود و شهرداری این شهرستان باید در شان یک شهرستان قطب گردشگری باشد و این شهر باید متحول شود.
وی با اشاره به این که کلاردشت منحصر به فرد است و شهرت جهانی دارد، گفت: آمایشی که برای کلاردشت تعیین میشود باید حول محور گردشگری باشد و این منطقه به عنوان نماد گردشگری استان و کشور معرفی و شناسانده شود.
حسینی پور خاطرنشان کرد: با توجه به ورود هزاران گردشگر داخلی و خارجی به کلاردشت، متاسفانه زیرساختها و امکانات آن زیبنده مردم و گردشگران نیست و این نشان میدهد در گذشته کار اساسی نشده است.
وی با اشاره به بیمه شدن چهار هزار نفر زیر پوشش تامین اجتماعی در کلاردشت، گفت: اکنون طی تماس تلفنی با مدیر کل تامین اجتماعی استان قرار است دفتر نمایندگی تامین اجتماعی در این شهرستان مستقر شود.
استاندار مازندران گفت: میتوان با بهره گیری از نخبگان، فرهیختگان و صاحب نظران بهره ببرید.
حسینی پور با اشاره به گردشگرپذیر بودن کلاردشت، اضافه کرد: متاسفانه کمبود آب، ترافیک و زباله متاثر از حضور مسافران و گردشگران است و فشار روی مردم بومی یا به عبارتی میزبان میآید.
وی به راه اندازی دفتر غرب استانداری مازندران در نوشهر اشاره کرد و افزود: با راه اندازی این دفتر تاکنون به درخواست چهار هزار و ۷۰۰ متقاضی پاسخ داده شده و تلاش بر آن است که سطح این دفتر ارتقا یابد تا بیشتر خدمات داده شود.
استاندار مازندران در خصوص سرمایه گذاری در بخش آب کلاردشت، خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از یک هزار میلیارد ریال اعتبار بابت آبرسانی و رفع کمبود آب در این شهرستان هزینه شد است.