افزایش مهاجرتها به مشهد، این کلانشهر را نیازمند مراکز درمانی بیشتری کرده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هرچند خدمات درمانی در این شهر به تناسب توسعه جمعیتی آن بوده؛ اما توسعه
دکتر محمود شبستری با اشاره به کمبود حدود سه هزار و ۵۰۰ تخت بیمارستانی در شهرهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، از خیران به خصوص خیران حوزه سلامت خواست توجه ویژهای به این بخش داشته باشند.
وی، توجه به مراکز درمانی پیشگیری انواع سرطان ها، ساخت خوابگاههای دانشجویی و نگاه ویژه به شرکتهای دانش بنیان حوزه سلامت را از مهمترین موارد نیاز حوزه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برشمرد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: وزارت بهداشت در جنوب شهر مشهد در حال ساخت بیمارستانی ۵۴۰ تختخوابی است؛ اما استاندارد شدن خدمات پزشکی و مراکز درمانی به کار بیشتری نیاز دارد.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد.
ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۸ شهرستان دیگر این استان برعهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه، نیشابور و دانشکده علوم پزشکی تربتجام است.