مهمترین راهکارهای گسترش همکاری و تعامل رسانه ملی با آموزش و پرورش برای تعالی و پیشرفت نظام تربیتی در نشستی بررسی و ارائه شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز مهاباد؛ مدیر آموزش و پرورش شهرستان مهاباد در این نشست با اشاره به اهمیت رسانه در نظام تربیتی و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ، بر استفاده از ظرفیت صدا وسیمای مرکز مهاباد درتهیه و تولید برنامه های آموزشی همسو با فرهنگ و آداب و رسوم منطقه و تقویت مشارکت خانواده ها در پیشبرد اهداف آموزشی تأکید کرد.
سید اسعد رسولی، با بیان اینکه انتظار ما از صداو سیمای مرکز مهاباد انتقال تولید برخی برنامه ها به داخل مدارس است، افزود: رسانه باید برنامه های تربیتی بیشتری را برای تحکیم پیوند بین آموزش و پرورش و منزل تولید کند.
رسولی اضافه کرد: درحال حاضر شهرستان مهاباد 47 هزار و 357 دانش آموز دارد که در 357 مدرسه در قالب دو هزار کلاس درس تحصیل می کنند.
مدیر کل صدا و سیمای مرکز مهاباد هم در این نشست با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب و ساختارهای فرهنگی تأکید شده در این بیانیه و تلاش برای ترویج فرهنگ حجاب و عفاف در مدارس به عنوان خاستگاه فرهنگی کشور، بر استفاده از ظرفیتهای آموزشی و رسانه ای در این خصوص تأکید کرد.
علی عیسی زاده، رسالت فرهنگی و تربیتی را وجه مشترک رسانه ملی و آموزش و پرورش دانست و گفت: تعامل و مشارکت دو نهاد، ظرفیتی خوب و فرصتی مناسب برای تعالی و پیشرفت درعرصه تعلیم و تربیت است.
عیسی زاده افزود: تلاش می کنیم برنامه هایی را در مسیر ارتقای جایگاه معلم تولید کنیم و به مسائل پرورشی بیشتر اهمیت بدهیم و از افراد فرهنگی در برنامه های صدا وسیما استفاده کنیم.
استفاده از پیشکسوتان فرهنگی در آموزش و پرورش به عنوان مشاوران تربیتی و پرورشی دانش آموزان ، معرفی پیشکسوتان فرهنگی وخانواده های فرهنگی موفق ، معلمان نمونه و دانش آموزان نخبه به عنوان الگو به جامعه ، استفاده از ظرفیت کارشناسان ومشاوران آموزش پرورش دربرنامه ها، تحکیم و تقویت پیوند اولیا و مربیان آموزشی و پرورشی، انتقال تجربیات علمی و فرهنگی معلمان به دانش آموزان ، حضور نسل جوان به ویژه دانش آموزان در برنامه های رادیویی و تلویزیونی و بهره گیری از این ظرفیت به عنوان گامی مهم در ارتقاء فرهنگی و اجتماعی جامعه با استفاده از توانمندیهای رسانه ای در برنامه سازی از مهمترین موضوعاتی بودکه مدیرکل صدا و سیمای مهاباد در این نشست به آن اشاره کرد.
ایجاد اتاق فکر با حضور معاونین دو نهاد، آموزش شیوه ها و مهارتهای نوین تربیتی برای تبیین سبک زندگی ایرانی اسلامی در خانواده ها از دیگر مباحث مطرح شده در این نشست بود.