معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران: سالانه بیش از ۳۸۰ هزار تن گوشت سفید و قرمز در استان تولید میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه سالانه ۳۰۶ هزار تن گوشت سفید در مازندران تولید میشود که رتبه نخست را در کشور به خود اختصاص داده است، گفت: سالانه ۷۶ هزار تن گوشت قرمز در استان تولید میشود که رتبه ۶ را در کشور داریم.
محمدمهدی عباس زاده به تولید جوجه یکروزه در استان اشاره کرد و افزود: مازندران قطب اصلی تولید جوجه یکروزه و ۳۰ درصد تولید کشور را به خود اختصاص داده است.
او با اشاره به اینکه سالانه ۲۳ هزارتن تخم مرغ در مازندران تولید میشود، گفت: همچنین سالانه ۴۹۶ هزار تن شیر در واحدهای دامداری استان تولید میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: سالانه بیش از ۶ هزار تن عسل در مازندران تولید میشود.
وی با بیان اینکه ۱۱۵ تن تولید پیلهتر کرم ابریشم و رتبه پنجم کشور را داریم، گفت: ۱۰ هزار قطعه مرغ مادری در مرکز پشتیبانی و اصلاح نژاد مرغ بومی استان داریم.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به وجود ۶۳ واحد کارخانه خوراک دام، طیور و آبزیان در استان، گفت: ۸۷۰ هزار تن تامین و توزیع نهادههای دامی داریم.