مدیرکل پدافندغیرعامل استانداری مازندران: شهرهای بیش از ۲۰۰ هزار نفرجمعیت استان به داشتن طرحهای جامع پدافندغیرعامل ملزم شدند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، مدیرکل پدافندغیرعامل استانداری مازندران، در همایش پدافند غیرعامل، از الزام جدی به شهرداریهای این استان برای داشتن طرحهای جامع پدافندغیرعامل در شهرهای بیش از ۲۰۰ هزار نفرجمعیت خبرداد. خبرداد.
حمید بخشی در این همایش به میزبانی واحد مدیریت بحران شهرداری آمل، گفت: براساس دستورالعملهای ابلاغی درطرح پدافندغیرعامل مازندران که تهیه وتدوین شده؛ همه شهرهای بیش از ۲۰۰ هزار جعیت استان باید دارای طرح جامع پدافند غیرعامل شهری باشند که دراین راستا تاکنون طرح جامع شهرهای ساری وبابل تهیه شده است.
بخشی با اشاره به اینکه طرح جامع پدافندغیرعامل شهرهای قائمشهر وساری نیز در دست اقدام است افزود: مشاور این طرح درمراحل تکمیل طرح است وتا پایان امسال حداقل برای اجرا، تصویب و ابلاغ خواهد شد.
شناسایی داراییهای شهری درطرح پدافندغیرعامل
مدیرکل پدافندغیرعامل استانداری مازندران، هدف از تهیه طرحهای پدافندی توسط شهرداریها را بر سه موضوع مهم ومحوری اعلام و خاطرنشان کرد: شناسایی داراییهای شهری وسطح بندی این داراییها به لحاظ اهمیت وکارکردهایی که درآن شهر دارند، باید شناسایی و مراقبتهای لازم درهر شرایطی ازآن انجام شود.
وی ادامه داد، ارائه گذارههای مدیریتی برای شهرداریها وشوراهای شهرها ست که بتوانند برای رفع تهدیدهای شهری وصیانت ازدارایهای شهری اقدامهای لازم را انجام دهند.
شناسایی ۵۳۲ دارایی درمازندران
مدیرکل پدافندغیرعامل استانداری مازندران، درادامه با بیان اینکه تاکنون بیش از ۵۳۲ دارایی درسطح شهرهای استان شناسایی وسطح بندی شده است، تصریح کرد: این تعداد داراییها ازنظر حیاتی، حساس، مهم، قابل حفاظت و عادی سطح بندی شده ودرمقایس هرشهری سطح بندیهای آنها تغییر دارد.
بخشی، با اشاره به نوبنیاد بودن فعالیتهای سازمان پدافند غیرعامل درسطح کشور اشاره کرد و با بیان اینکه امسال قانون آن درمجلس تصویب شده است، تصریح کرد، پیش بینی میشود حداقل تا شش ماه آینده آیین نامههای قانونی آن برای اجرا ابلاغ شود.
وی، همچنین با بیان اینکه پدافندغیرعامل به لحاظ ساختاری در چهار سطح فعالیت دارد که در سطح سوم این نهاد ۱۱ کارگروه تخصصی در حوزههای مختلف فعالیت دارند، گفت: اداره کل پدافندغیرعامل دراستان و واحدهای شهرستانی آن، در واقع مسئولیت تسهیل مدیریت بحران است و در زمینه ساماندهی عوامل مدیریت بحران نقشی ندارد.