پالایشگاه دوم پارس جنوبی آماده تامین گاز مردم در زمستان
مدیر پالایشگاه دوم مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: متخصصان و کارکنان این پالایشگاه با آمادگی کامل برای تولید گاز مستمر، زمستانی آرام را برای مردم در اقصی نقاط کشور به ارمغان خواهند آورد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، حسین باغبان بیان کرد: نخستین هدف از دستیابی به توسعه اقتصادی، رسیدن به رفاه و آسایش در کشور است و نیل به این هدف جز از راه تکیه بر توان داخلی، تولید و توسعه، رشد و ترقی دانشهای بومی و فناوری نوآور بر مبنای نیازهای اساسی داخلی حاصل نمیشود.
وی افزود: تلاشهای فزاینده متخصصان و کارکنان مجتمع گاز پارس جنوبی با تولید بیش از ۷۵ درصد گاز کشور سبب چرخش و شکوفا شدن اقتصاد کشور و تامین رفاه و آسایش هموطنان شده است.
مدیر پالایشگاه دوم مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: متخصصان و کارکنان پرتلاش این پالایشگاه نیز همگام با دیگر پالایشگاههای این مجموعه در راستای تولید پایدار گاز در فصل زمستان با آمادگی کامل حرکت میکنند.
وی ادامه داد: تولید روزانه ۶۰ میلیون مترمکعب گاز بدون سوختن گازهای مشعل و ۷۵ هزار بشکه میعانات گازی ارمغان تلاش متخصصان و مهندسان ایرانی در این پالایشگاه است.
باغبان گفت: با وجود عمر بالای تأسیسات پالایشگاه دوم نسبتبه دیگر پالایشگاههای پارس جنوبی، بالاترین مقدار تولید پایدار را بین پالایشگاههای دو فازی مجتمع گاز را دارد و استاندارد مترمکعب گاز در این مجموعه ۱۰ میلیون بشکه میعانات و ۶۰ هزار تن گوگرد در ۶ ماهه گذشته است.
وی اظهار کرد: در تولید گاز شیرین و میعانات گازی در این پالایشگاه، گوگرد نیز از دیگر محصولات تولیدی آن است که روزانه حدود ۳۴۰ تن گوگرد باکیفیت تولید و صادر میشود.
مدیر پالایشگاه دوم مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: در ۶ ماهه گذشته حدود ۱۰.۲ میلیارد استاندارد مترمکعب گاز و ۱۰ میلیون بشکه میعانات گازی در این پالایشگاه تولید شده است که این مقدار تولید و تزریق گاز شیرین به خط سراسری بر اهمیت و نقش بیبدیل این پالایشگاه در تأمین نیاز گازی کشور صحه میگذارد و در همین مدت ۶۰ هزار تن گوگرد نیز تولید شده است.
وی گفت: در زمان حاضر با تکیه بر توان داخلی و دانش متخصصان بومی و بهکارگیری روشهایی مانند راهاندازی ردیفهای گازی بدون مشعل، استارتآپ سریع و با بهرهگیری از این راهکارها، همچنین همسو با حفظ محیط زیست، شاهد افزایش تولید گاز شیرین و کاهش سوختن گازهای مشعل هستیم تا هم بهره بیشتری از خوراک ورودی برده باشیم و هم نسبتبه کاهش آلودگی محیط زیست قدم مثبت و مؤثری برداریم.