مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان گفت: با بهره برداری از این طرح آبرسانی، بالغ بر ۸ میلیون ۵۰۰ هزار متر مکعب آب به شهرستان بهمئی انتقال داده میشود.
وی با بیان اینکه طرح آبرسانی از سد کوثر به لیکک و حومه با مسیر انتقال ۵۷ کیلومتری، ظرفیت انتقال ۸.۵ میلیون متر مکعب آب در سال را دارد، ادامه داد: این طرح دارای ۲ ایستگاه پمپاژ و ۴ مخزن ذخیره آب است که با توجه به افزایش جمعیت شهرستان بهمئی، از سال ۱۳۹۰ عملیات اجرایی آن آغاز شد.
مصلح اضافه کرد: کاهش سطح آب زیرزمینی ناشی از برداشت بیش از ۵/۵ میلیون متر مکعب از منابع استراتژیک آب زیرزمینی شهرستان، نبود کیفیت مطلوب آب شرب چاههای موجود، مشکلات تامین آب مورد نیاز صنایع شهرستان و حرکت در مسیر اجرای برنامههای پدافند غیر عامل از دیگر عواملی بود که این طرح را در اولویت طرحهای عمرانی مسئولان قرار داد.
وی گفـت: با بهره برداری کامل از این طرح بیش از ۹۰ درصد جمعیت شهرستان از آب آشامیدنی پایدار و سالم برخوردار میشوند و با توجه به رشد شهرستان نزدیک به ۳ میلیون متر مکعب برای تامین آب صنایع و خدمات شهرستان در نظر گرفته شد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان گفت: پیشرفت کاری طرح انتقال آب از سد کوثر به شهرستان بهمئی بیش از ۷۰ درصد است.
کدیر عامل آب منطقهای استان علت تاخیرطولانی طرح را تزریق قطره چکانی اعتبار و معارضات اجتماعی برشمرد و افزود: دولت ظرف یکسال اخیر ۳۰۰ میلیاردتومان اعتبار به این طرح تزریق کرد.
طرح انتقال آب از سد کوثر به شهرستان بهمئی شامل ۷۰ کیلومتر خط انتقال ۲ ایستگاه پمپاژ و ۳ مخزن آب است که سالانه ۸ میلیون متر مکعب آب را به شهرستان بهمئی انتقال میدهد.
این طرح نیاز آبی ۸۰ هزار نفر از جمعیت شهرستان را تا ۳۰ سال آینده تامین میکند.