رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از افزایش ۲ هزار و ۵۰۰ تنی تولید گوشت مرغ، ماه گذشته در استان خبر داد.
او با بیان اینکه استان همدان نسبت به برنامه جوجهریزی کشور در مهر ماه عملکرد ۱۰۴ درصدی داشته است، افزود: میزان جوجهریزی استان همدان در ماه گذشته سه میلیون و ۱۴۳ هزار قطعه گزارش شده که بیش از میانگین کشوری بوده است.
بهراملو با اشاره به اینکه میانگین تحقق تعهد جوجهریزی مهرماه در کشور ۸۸ درصد بوده است، تأکید کرد: تلاش برای افزایش جوجهریزی و افزایش تولید گوشت مرغ در همدان مضاعف است که در این بین تولیدگنندکان نقش بسزایی دارند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با تاکید بر اینکه میزان جوجهریزی در مهر ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶۴ درصد افزایش داشته است، تصریح کرد: عملکرد جوجهریزی طی مهر ماه در شهرستانهای تویسرکان ۱۵۴ درصد، رزن و درگزین ۱۱۶ درصد، ملایر ۱۱۳ درصد و اسدآباد ۹۸ درصد بود.
او از تولید ۶ هزار و ۲۲۴ تن گوشت مرغ استان در ماه گذشته خبر داد و گفت: این میزان افزایش دو هزار و ۴۳۰ تن گوشت مرغ نسبت به مهر ماه سال پیش را نشان میدهد.
بهراملو به برش شهرستانی برنامه جوجهریزی آبان ماه در استان اشاره کرد و افزود: برنامه هر شهرستان نسبت به میزان جوجهریزی در آبان جاری تعیین و ابلاغ شده اگرچه برنامههای تولید گوشت مرغ تا پایان سال تدوین شده است.
او تأکید کرد: گام نخست اجرای تعهدجوجهریزی برای تامین مطمئن مرغ مورد نیاز شهروندان استان و ارسال مازاد به سایر نقاط کشور و در گام بعدی ارتقای کیفیت تولید در دستور کار سال ۱۴۰۲ قرار گرفته است.