روزنامه جنگ در ستون تحلیل خود نوشت: رژیم صهیونیستی با بمباران وحشتناک غزه در ۲۴ اکتبر (۲ آبان) سازمان ملل، شورای امنیت و اعلامیه جهانی حقوق بشر که ۷۸ سال پیش در همین تاریخ بوجود آمد را به سخره گرفت.
هزاران مقاله در زمینه اهداف تشکیل سازمان ملل متحد، شورای امنیت و منشور حقوق بشر نگاشته شده و در حال نگارش است، امّا این گفته "حبا ابوندا" نویسنده و شاعر نامی غزه که در صفحه اجتماعی خود نوشته بود که:" اگر ما مُردیم، بدانید که ما در کنار حقیقت هستیم و (در مسیر خود) ثابت قدم میمانیم"، با شهادتش آن هم دو روز قبل از سالگرد تأسیس این سازمان به تحقق پیوست.
دو روز پس از شهادت حبا ابوندا، شورای امنیت سازمان ملل متحد در نیویورک تشکیل جلسه داد در حالی که در دیگر سو، جنایت و آزار علیه پسران و دختران سرزمین فلسطین به گونهای بود که بر اساس گزارش روزنامهها ۴۰۰ نقطه شهر هدف بمباران رژیم صهیونیستی قرار گرفت که در نتیجه آن ۷۰۴ فلسطینی از جمله ۱۸۲ کودک به شهادت رسیدند.
به این ترتیب، تعداد شهدای غزه از ۵ هزار و ۸۰۰ نفر عبور کرد، جنگندههای رژیم صهیونیستی همچنین حملات هوایی را در نزدیکی بیمارستانها انجام دادند که به آوارگی هزاران نفر منجر شد، در حالی که به گفته وزارت بهداشت فلسطین، درمان تعداد بیشتری از مجروحان در بیمارستانهای غزه غیرممکن شده است.
سازمان ملل میگوید که ممکن است کمبود سوخت به رخ دادن فاجعه انسانی در غزه بیانجامد و سازمان بهداشت جهانی خواستار نیز خواستار برقراری آتش بس فوری برای ارسال کمکهای بشردوستانه به غزه شده است. اُسامه حمدان یکی از رهبران حماس از کشورهای عربی، اسلامی و سازمان ملل متحد خواسته است تا مسئولیت اخلاقی و سیاسی برای توقف تجاوزات اسرائیل را بر عهده بگیرند.
آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد نیز در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد بار دیگر بر اجرای آتش بس و ادامه ارسال کمکهای بشردوستانه به غزه تأکید کرد. در این سناریو، کشورهای مختلف به ویژه اظهارات دولتهای اروپائی در چارچوب روابط آنها با رژیم صهیونیستی است، اما افکار عمومی کشورهای حامی رژیم صهیونیستی از جمله آمریکا و انگلیس در جهت منافع فلسطینیها است که در قالب راهپیمائیها و تجمعات بیان شده است. حتی یهودیان ساکن در کشورهای مختلف نیز حملات نظامی رژیم صهیونیستی را محکوم و با مسلمانان فلسطین اعلام همبستگی میکنند.
این تظاهرات یهودیان نمایانگر این احساس است که زمانی که هیتلر سرزمین آلمان را بر یهودیان تنگ کرد، به کاروانهای کسانی که از آن جا به فلسطین گریختند از سوی مردم مسلمان محلی برپایه آموزهها و آداب اسلامی پناه داده شد و یهودیان در آن سرزمین ساکن شد و از هر جهت به آنها کمک شد. اما برخی قدرتها در قالب استقرار رژیم صهیونیستی در سرزمین فلسطین و استفاده از آن به عنوان ابزار ضد صلح، درصدد تضعیف این روحیه و وضعیت برآمدند که تعداد قابل توجهی از یهودیان به این واقعیت اذعان دارند.
پاکستان بعنوان یک کشور هستهای و مهّم جهان اسلام، همواره با هرگونه اشغال غیرقانونی مخالف بوده است. عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان روز گذشته در دیدار با احمد جواد ربیع سفیر فلسطین در اسلام آباد این موضع را تکرار کرد و گفت: خروج فلسطینیها از غزه بازتاب جنایت علیه بشریت است.
او به درستی از جامعه بین المللی خواست تا برای جلوگیری از ادامه جنایات رژیم صهیونیستی متحد شوند. همه ۵۷ کشور امت اسلامی باید در شرایط کنونی از مجمع عمومی سازمان ملل متحد برای تشکیل جلسه درخواست کنند و به جای حق وتو، باید واکنش مشترک سازمان ملل اعلام و پروندههایی برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی مطرح شود.