فرمانده انتظامی ساوه گفت: جوانان ۷۰ درصد قربانیان و مجرمان جرائم سایبری این شهرستان را تشکیل میدهند که این مساله زنگ خطری برای این قشر است.
مجتبی جمالی عنوان کرد: پلیس فتا شهرستان ساوه با هماهنگی، همکاری و حمایتهای قضایی و اقدامات فنی، توانسته ۵۱ درصد از این پروندهها را کشف کند که عمده بزه دیدگان در پروندههای تشکیل شده با ۷۰ درصد جمعیت آماری را جوانان تشکیل میدهد.
او گفت: هرچند جرایم سایبری به گونهای است که بیشترین موارد در ارتکاب و گرفتن قربانی آن در محدوده سنی جوانان باشد، اما این مسئله زنگ خطری بزرگ پیش روی این قشر بوده که نیازمند آسیب شناسی و رفع است.
جمالی با بیان اینکه عمده متهمان دستگیر و یا شناسایی شده از شهرستانها و استانهای دیگر هستند یادآور شد: عمده دلیل مفتوح بودن ۴۹ درصد دیگر پروندههای شناسایی شده در پلیس فتا نیز مربوط به همین مساله بوده که پیگیریها برای دستگیری متهمان از پلیس فتای سایر استانهای کشور در جریان است.
فرمانده انتظامی ساوه گفت: امسال عمده جرایم اینترنتی شناسایی شده در این شهرستان مربوط به مسائل مالی و کلاهبرداری است که کاهش این مسئله مستلزم افزایش آگاهی سواد سایبری افراد جامعه است.
او تأکید کرد: برای کاهش این جرایم لازم است مردم اطلاعات مالی و بانکی خود را در اختیار افراد مجهول الهویه قرار ندهند و در کنار آن از باز کردن لینکهای دریافت شده از سوی شمارههای ناشناس اجتناب کنند.