۲۰ هزار هکتار از مزارع استان زیرکشت ذرت علوفهای رفت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیر زراعت مدیریت جهاد کشاورزی استان گفت: در حالی که اصفهان به عنوان یکی از قطبهای دامداری کشور نیاز به دو میلیون و ۵۰۰ هزار تن از این نوع علوفه دارد، انتظار میرود تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن ذرت علوفهای با متوسط عملکرد ۶۰ تن در هکتار از این مزارع برداشت شود.
فیروزنیا در بازدید از مزارع شاهین شهر و میمه گفت: در این میان، این شهرستان با دو هزار و ۲۰۰ هکتار مزرعه رتبه سومِ این محصول را در استان دارد.
وی اضافه کرد: یکی از چالشهای محصول ذرت، آب است که در این زمینه، با توسعه آبیاری مکانیزه و بذرهای مقاوم به کم آبی، مشکل را تا حد امکان حل کرده ایم.
فیروزنیا گفت: اکنون، ۳۵ درصد از بذر مصرفی استان از بذرهای اصلاح شدهی مقاوم به کم آبی است.