سرپرست مرکز بهداشت کیش، گفت: در تلاش هستیم با فراهم کردن فضای فیزیکی مناسب، نیروی انسانی و بهره گیری از امکانات جدید طرح پزشک خانواده را امسال در کیش اجرا کنیم.
وی گفت: تاکنون حدود ۵۰ هزار پرونده الکترونیک سلامت برای ساکنان در کیش تشکیل شده است.
سرپرست مرکز بهداشت کیش، افزود: براساس این طرح برای هر ۳ هزار نفرجمعیت ساکن، یک پزشک، یک ماما و یک مراقب سلامت و برای هر ۶ تیم ۳ نفره یک کارشناس تغذیه و یک کارشناس بهداشت روان در نظر گرفته شده است.
احمدی با اشاره به اینکه اجرای طرح پزشک خانواده دستاوردهای مثبت فراوانی در ارتقای سلامت جامعه دارد، افزود: تشخیص زود هنگام بیماریها و ارجاع به موقع افراد به مراحل بالاتر درمان، علاوه بر کاهش هزینههای درمان میتواند از مرگ زود هنگام و برخی ناتوانیهای ناشی از بیمارها کمک کند.
وی خاطرنشان کرد: بیش از ۷۰ درصد از مرگها در کشور به دلیل بیماریهای قلبی و عروقی است.
سرپرست مرکز بهداشت کیش، گفت: جلوگیری از مرگهای قابل اجتناب و ناتوانیهای قابل اجتناب در سایه نظام سلامت کارآمد و مراقبتهای اولیه دست یافتنی است.
احمدی در خصوص ارائه خدمات رایگان به ساکنان در مرکز بهداشت کیش گفت: در این مرکز به برخی از گروههای هدف شامل مادران، کودکان و زنان باردار خدمات رایگان ارائه میشود.
وی افزایش توسعه خدمات سطح یک در جزیره کیش را نیازمند برنامه ریزیهای بیشتر برشمرد و افزود: سطح یک خدمات سلامت شامل ارائه خدمات رایگان و یا با تعرفههای دولتی محاسبه میشود.
احمدی گفت: در تلاش هستیم با همکاری بیمارستان کیش آزمایشهای سطح یک در بخش فرزند آوری را در کیش رایگان انجام دهیم.
وی از تشکیل ۵ کمیته با هدف پیشگیری از ابتلا به بیماریهای ناشی از گزش پشه آئدس در کیش خبر داد و گفت: کمیته درمان، بهسازی، حشره شناسی، ارزشیابی و آموزش در این زمینه تشکیل شده است.
سرپرست مرکز بهداشت کیش گفت: پشه آئدس به تنهایی نمیتواند عامل خطر باشد و این پشه بیماری را ازافراد مبتلا به افراد سالم منتقل میکند.
احمدی گفت: تاکنون بیمار ناقلی در استان هرمزگان شناسایی نشده است.
وی افزود: خاک نمناک باغچه، آب باقی مانده کولرها و زیر گلدانها محل مناسبی برای تخم گذاری پشه آئدس است.
احمدی گفت: شهروندان با در پوش گذاشتن بر روی ظروف درباز و تخلیه به موقع آبهای شیرین در محوطه حیاط از روند افزایش این پشه در کیش جلوگیری کنند.