نارنگی به خاطر داشتن فسفر زیاد و ویتامینهای فراوان، باعث تقویت حافظه و هوش میشود و برای رفع بیاشتهایی و کاهش گرمای بدن نیز مفید است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه ،
نارنگی همچنین حاوی مقدار زیادی منیزیم است و از این راه در فعالیت عضلانی، دستگاه گوارش و سیستم عصبی موثر است این میوه به خاطر داشتن میزان فسفر و کلسیم بالا، یکی از میوههایی است که در تشکیل استخوان و اسکلت بدن موثر است.
نارنگی منبع غنی بتاکاروتن و ویتامین سی است و دارای مقادیر فراوانی ویتامین آ است و برای پیشگیری از سرطان مفید است.
نارنگی دارای مقدار قابل توجهی از پتاسیم میباشد. به همین دلیل میتواند از بروز بیماریهای که با لخته شدن خون در بدن بوجود میآیند، جلوگیری نماید. از طرفی میتواند موجب تقویت ماهیچههای بدن شود؛ و به عضله سازی افراد ورزشکار کمک کند. همچنین مواد مغذی موجود در نارنگی از بروز سرطان سینه و سرطان خون نیز جلوگیری مینماید.
خوردن این میوه میتواند تب را کاهش دهد.
آنتی اکسیدانهای موجود در این میوه موجب جلوگیری از بروز بیماری آلزایمر و دیگر بیماریهای مغزی میشود. همچنین فیبر موجود در آن برای درمان حالت تهوع و افسردگی بسیار موثر میباشد. روغن گرفته شده از این میوه میتواند در درمان عفونت زخمهای عمیق و عفونی بسیار موثر باشد.