مدیرکل دفتر تخصصی امور بین الملل و حلال سازمان ملی استاندارد گفت:در نیمه نخست امسال ۸۴۲ نشان حلال به تولیدات کشور اختصاص یافته که صنعت لبنیات و فراوردههای آن بیشترین نشان حلال را دریافت کرده اند.
آقای سید ابراهیم ابراهیمی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار تحریریه صنعت خبرگزاری صدا و سیما از صدور ۸۴۲ نشان حلال در نیمه نخست امسال در صنایع مختلف کشور خبر داد و گفت: در صنایعنوشیدنی ها، لبنیات، غلات، کنسرو و کمپوت، سبزی و فراوردههای یخ زده، فرآوردههای قنادی، چای و قهوه، گوشت و فراوردههای آن، خشکبار، روغنها و چربیها، محصولات کشاورزی، خوراک دام و طیور و آبزیان، مواد بسته بندی و سلولزی و افزودنیهای خوراکی ۸۴۲ نشان حلال صادر شده که نسبت به مشابه سال قبل رشد ۱۰۰ درصدی در صنعت حلال داشته ایم.
وی افزود:صنعت لبنیات و فراوردههای آن با دریافت ۲۷۲ نشان حلال بیشترین تعداد صدور و صنعت بسته بندی و سلولزی با دریافت ۲ نشان حلال جزء کمترینها بودند.
به گفته مدیرکل دفتر تخصصی امور بین الملل و حلال سازمان ملی استاندارد در حوزه خدمات مراقبت سلامت و گردشگری حلال، استانداردها نهایی شده است و استانداردهای حلال بر اساس نوع خدمت بررسی و اعطا میشود به عنوان مثال نوع خدمات حلال در حوزه تزریق در بیمارستانها توسط خانمها و در حوزه آشپزخانههای بیمارستانها از جمله خدماتی است که در حال حاضر برای آن نشان حلال صادر میشود.
آقای ابراهیمی ادامه داد: تا پایان امسال افزایش بیش از ۲ برابری صدور نشان حلال از میزان یاد شده را در کشور هدفگذاری کرده ایم.