استاندار کرمانشاه رقابتی کردن جذب کمکهای فنی و اعتباری را راهکار مناسبی برای تحرک و پویایی مجموعههای اداری دانست
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه،
محمدطیب صحرایی عنوان کرد: برخی ادارات استان دارای بدهیهای دوگانه و چندگانه به یکدیگر هستند که مشکلات بسیاری را برای این دستگاهها ایجاد کرده است.
وی افزود: برای تسریع در پرداخت این بدهی ها، کمیتهای با حضور مدیر سازمان برنامه و بودجه، اقتصاد و دارایی و دستگاههای بدهکار تشکیل شده که پیرامون تسویه این بدهیها تصمیم گیری میکند و گزارش کارهای صورت گرفته را در نشستهای بعدی ارائه میشود.
استاندار کرمانشاه افزود: تهاتر این بدهیها، به روشن شدن وضعیت دخل و خرج ادارات و بدهی خالص آنها کمک میکند.
صحرایی یادآور شد: حفاریهای زیادی در بخشهایی از شهر توسط اداره گاز، آبفا و مخابرات صورت گرفته است و اگر بدهیهای این مجموعهها با شهرداری صاف نشود این پروژهها نیمهکاره میمانند و مردم دچار گرفتاری میشوند.
وی در ادامه رقابتی کردن جذب کمکهای فنی و اعتباری را راهکار مناسبی برای تحرک و پویایی مجموعههای اداری دانست و گفت: در اواخر سال گذشته استان با حجم قابل توجهی از اعتبارات جذب نشده توسط مواجه دستگاهها بود که با اقدام به موقع مانع برگشت آنها شدیم.
مقام عالی استان تاکید کرد: در جاهایی که قانون اجازه داده، جذب این اعتبارات رقابتی باشد و اینکار به تحرک بیشتر دستگاهها و اقدام سریعتر آنها متناسب با اولویتها و ضرورتها، کمک میکند.
وی در بخش دیگری از سخنانش خطاب به انسانهای آزاده و منصف جهان گفت: در این ایام ابراز انزجار از ظالم و همراهی با مظلوم نباید فراموش نشود.
صحرایی با تاکید بر اینکه آمارها نباید با گذشت زمان برای ما تکراری نشود؛ در ادامه گفت: در یک شبانه روز ۵۰۰ زن، کودک و انسان بیگناه در غزه کشته میشوند و همه باید در صف دفاع از مظلوم و در مقابل ظالم باشیم.
در این نشست موضوع توزیع ۲۱۵ میلیارد تومان کمک فنی و اعتباری استان در سال ۱۴۰۲ میان حوزههای مختلف مطرح شد که با تصویب شورای برنامه ریزی ۱۵۵ میلیارد تومان در قالب یارانه سود تسهیلات و ۶۰ میلیارد تومان برای تکمیل زیرساخت شهرکهای کشاورزی و صنعتی استان اختصاص یافت.
همچنین ۲۰ میلیارد تومان سهمیه کمکهای فنی و اعتباری برای کمک به پارکهای علم و فناوری دانشگاه رازی علوم پزشکی و جهاد دانشگاهی اختصاص یافت. ۵ تا ۱۰ میلیارد تومان یارانه سود تسهیلات هم به فعالان حوزههای فرهنگی اختصاص یافت.
همچنین در این نشست ۱۴ طرح پژوهشی جدید و دو طرح سال قبل با اعتبار یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به تصویب رسید.
همچنین موضوع کمک ۵ میلیاردی وزارت نفت برای زمین چمن در مناطق روستایی در این نشست مورد بحث قرار گرفت و مقرر شد بر اساس اولویت سنجی و ارزیابی عملکرد متولیان این اعتبارات تعیین تکلیف شود.