رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از تحقق سه میلیون قطعه جوجهریزی در ماه اخیر و افزایش آن در استان خبر داد.
او سیاست وزارت جهاد کشاورزی را افزایش تولید جوجه و کنترل قیمت دانست و گفت: کنترل قیمت باید با افزایش تولید محقق شود.
رئیس جهاد کشاورزی استان همدان تأکید کرد: روزانه بین ۱۱۰ تا ۱۷۰ تن مرغ گرم در استان توزیع میشود که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است.
بهراملو از افزایش جوجهریزی در استان در ماههای اخیر خبر داد و تأکید کرد: این مهم با همراهی مرغداران انجام شده که به گونه ای که در برخی مواقع از متوسط کشوری نیز بیشتر بوده است.
او با بیان اینکه در نیمه نخست سال ۱۲ هزار و ۶۱۵ تن گوشت قرمز در استان تولید شده است سرانه مصرف گوشت را ۱۰ کیلوگرم عنوان و تصریح کرد: قیمت گوشت قرمز نسبتا ثابت و بازار تحت کنترل است.