سفیر سابق جمهوری اسلامی ایران گفت: هم اکنون رژیم صهیونیستی ماننده مرده درحال احتضاری است که در سی سی یو میخواهند زنده نگهش بدارند وبا نگاهی به عقب و گذشته رژیم صهیونیستی میبینید که بوده است و الان به چه روزی افتاده است، اگر این تطبیق را بتوانیم انجام بدهیم به این اصطلاح بنده خواهید رسید.
مجری: سلام و ممنون که دعوت ما پذیرفتید.
فرزاد فرهاد: بنده هم سلام عرض میکنم خدمت شما و همکاران محترمتان.
سؤال: یک سؤالی که کم و بیش ممکن است در برخی از اذهان همچنان وجود داشته باشد این است اساساً چرا حماس یک همچنین نبردی را آغاز کرد که بعد از آن رژیم صهیونیستی بخواهد انتقام آن نبرد را از مردم بی دفاع غزه بگیرد و تعداد شهدا را بالا ببرد؟
دستمالچیان: خب طوفان الاقصی یک عملیات استراتژیک بود، بسیار تحول آفرین بود و در وقت خودش این انجام شد، چون حماس داشت احساس میکرد که باز در منطقه جریان سازش دارد شکل و قوت میگیرد و باز میخواهد قضیه فلسطین به خرید و فروش برود.
خب چنین وضعیتی باعث شد که حماس یک عملیات به این بزرگی و گستردگی انجام بدهد که سیر این مسیر را عوض کند، که عوض شد، بسیار تحول آفرین بود، یکی از آنها این بود که آن قضیه سازشی که میخواست صورت بگیرد و به قول حضرت آقا قمار روی اسب بازنده میخواست صورت بگیرد، این الان فراموش شد، مسیر عوض شد، باضافه تحولات بزرگ دیگری که الان دارد منطقه را تکان داده است و دارد تغییر میدهد.
از نظر من چه حماس در این قضیه بتواند به اهداف نهایی خودش برسد و چه در همین جا متوقف شود رژیم صهیونیستی شکست کامل خورده است و در بن بست قرار گرفته است همینطوری که کارشناسان محترم هم اشاره کردند، نه راه پیش دارد و نه راه پس، اگر حمله کند به غزه شکست سنگینی میخورد، اگر حمله نکند هم شکست سنگینی که بر او وارد شده است ،باعث بی حیثیتی و بی اعتباری اش میشود و همین الان هم در کابینه افراطی که هست چند تا وزیر تهدید به استعفاء کرده اند و دیدید که مردم هم شعار میدهند که ما نتانیاهو را میدهیم شما اسیرها را به ما بدهید؛ لذا من معتقد هستم حماس در یک شرایط بسیار دقیق و درست این عملیات را انتخاب کرد و الان دنیا تکان خورده است، میدانید ممکن است در سؤالات بعدی جواب بدهم، ما اگر چند فرض را تثبیت کنیم و بعنوان پیش فرض قرار بدهیم، اگر به این نتیجه رسیده باشیم که جهان پساقطبی شروع شده است و اگر به این نتیجه برسیم که افول هژمان در منطقه آغاز شده است،
دیگر نقش تعیین کننده و تأثیرگذاری نیست اگر قبول کنیم که در عراق و افغانستان و سوریه، امریکا شکست خورده است و دیگر تأثیرگذار نیست و اگر قبول کنیم که تغییرات وسیعی در منطقه دارد صورت میگیرد که ازجمله پیروزی انصارالله در یمن است و سایر زنجیرههایی که مقاومت به همدیگر وصل شدند، از جنوب لبنان تا باب المندب این محور مقاومت فعال است، گسل فعال تعیین کننده و دارد توان بازدارندگی استراتژیک و تعیین کننده شده است الان، اگر اینها را قبول کنیم خواهیم دید که رژیم صهیونیستی روزبه روز دارد بیشتر در این سیری که بنده ترسیم کردم تضعیف میشود و در آینده هم ضربات سنگین تری میخورد. پس حماس انتخاب دقیقی داشته است و زمان مناسبی را انتخاب کرده است.
سؤال: یعنی با محاسبات سیاسی دقیق این عملیات نظامی را انجام داده است؟
دستمالچیان: قطعاً به نظر من اینطور بوده است. یکی از ویژگیهای این عملیات که کمر اسرائیل را مثل جنگ سی و سه روزه شکست، در سی و سه روزه در بخش نظامی شکست خورد رژیم صهیونیستی، در این طوفان الاقصی بزرگترین شکستی که خورد، فقدان اشراف اطلاعاتی و امنیتی بود.
سؤال: یعنی شکست اطلاعاتی بزرگترین شکستی بود که صهیونیستها در...
دستمالچیان: و قابل ترمیم هم نیست، این حفره ایجاد شده است و داریم میبینیم که رژیم صهیونیستی نمیتواند تصمیم درست بگیرد و در داخلش هم با مشکلات عدیدهای مواجه است به همین دلیل دو هفته است تهدید میکند، ولی نمیتواند انجام بدهد.
سؤال: ببینید اگراین دو هفته را که یکی دو روز هم بیشتر شده است شانزده روز شد بررسی کنیم، میبینیم که آن ضرباتی که رژیم صهیونیستی دریافت کرده است، آثارش همچنان بر پیکر این رژیم باقی است. تنها کاری که کرده است این است که یکسری مقامات اروپایی و امریکایی سفر کنند بگویند حمایت میکنیم از این رژیم، در آسمان غزه هم هواپیماهای رژیم بمبهایی را میریختند بر روی خانههای مسکونی، این دو اقدام یعنی آن حمایت سیاسی عجیب و غریبی که کشورهای غربی شروع کردند، و همینطور بمباران غزه چقدر توانسته است آن چیزی را که رژیم صهیونیستی هفتم اکتبر از دست داده است به او برگرداند؟
دستمالچیان: من میخواهم این تعبیر را به کار ببرم، مثل مرده درحال احتضاری است که در سی سی یو میخواهند زنده نگهش بدارند. ما میبینیم باید به عقب برگردیم که رژیم صهیونیستی که بوده است و الان به چه روزی افتاده است، اگر این تطبیق را بتوانیم انجام بدهیم به این اصطلاح بنده خواهید رسید.
سؤال: شما، چون قطعاً سفیر ایران در دو تا از کشورهای همسایه با رژیم صهیونیستی بوده اید، کاملاً آن تصویر قبلی را میتوانید برای ما شرح بدهید.
دستمالچیان: از ۸۲ شروع میکنیم، رژیم صهیونیستی، قبلش نمیبینیم که ارتش هوایی مصر را نابود کرد، جولان را گرفت، با ارتشهای عربی درگیر میشد، اینها را نه، از ۸۲ میگیریم، بعد از پیروزی انقلاب، حمله به لبنان، آمد تا بیروت و قتل عام صبرا و شتیلا را انجام داد.
سؤال: هیچکس هم جلودارش نبود.
دستمالچیان: هیچکس هم جلودارش نبود از همه مهمتر به جانداران آن اردوگاه هم رحم نکرد از همه مهمتر در دولت عربی شارون دولت دست نشانده بشیرجمیل را تشکیل داد و این رژیم صهیونیستی آن موقع بوده است. برای چه آمده بود، برای اینکه کمربند امنیتی درست کند که سرزمینهای اشغالی که تحت تصرف او است، امنیت داشته باشد. الان کجا است رژیم صهیونیستی، یک مقایسه خیلی ساده، در سرزمین ۴۸ که دیوار حائل درست کرده است با پیچیدهترین تجهیزات، باز حماس این دیوار را خراب میکند و میآید داخل و مهمتر از همه که در چند ساعت اولیه هیچ نوع رژیم صهیونیستی نتوانسته است واکنش نشان بدهد، چون همه چیز در همه شبکهها سیاه بوده است یعنی عملیات خاصی را نمیتوانسته انجام بدهد. اینقدر اشراف اطلاعاتی داشته است که رفته است درب منازل افسران عالی رتبه و اینها را از خانه هایشان بیرون کشیده است، کار سادهای نبوده است واقعاً.
سؤال: حالا یک نکته جالب در این افسرها این است که این افسرها عموماً از همان لشگر غزه رژیم صهیونیستی بوده اند که قرار بوده است با حماس در داخل غزه بجنگند، یعنی از قبل از اینکه اینها بخواهند اقدام کنند، همان افسرها و فرماندهان را حماس اسیر کرد و به داخل غزه برد.
دستمالچیان: ببینید مقایسه میکنند این را با عملیات ۱۹۷۳، بنده بعنوان کارشناس عرض میکنم، این بیشتر از آن عملیات کمر رژیم صهیونیستی را شکسته است، چرا، چون این را هم خوب است عرض کنیم که حماس یک استراتژی ترکیبی دفاعی را انجام داد، هم آفندی بود و هم پدافندی بود، برای اولین بار در زمین حرکت کرد و برای اولین بار آمد و شهرکها را اشغال کرد، مهمتر از آن آمد سلاحهایی را که در پادگانها بود برداشت و غنیمت برد که چقدر زیاد بوده است.
در چنین شرایطی میخواهیم امروزه بگوییم که رژیم صهیونیستی مثل یک افلیج مثل یک مرده متحرک است، قطعاً باید سران کفر و استکبار جهانی بیایند و دل به او بدهند که ما همراهت هستیم و دارند سرپا نگهش میدارند و آن هم ارزش نظامی ندارد کودک کشی، بیگناه کشتند، بیمارستان زدند، چه ارزش نظامی دارد. بنده به شما عرض میکنم، از سال ۲۰۰۶ در جنگ سی و سه روزه که کمر ارتش رژیم صهیونیستی شکسته شده است دیگر نتوانسته است عملیات انجام بدهد. حالا هی بمباران کن، بمباران که ارزش نظامی ندارد.
سؤال: آقای فراز فرهاد من میخواهیم تحلیل شما را درخصوص وضعیتی که رژیم صهیونیستی الان در آن قرار دارد بپرسم. ما با تحلیل گرهایمان در شبکه خبر که صحبت میکردیم، وضعیت را اینجور ترسیم کردند که رژیم صهیونیستی نیاز به حمله زمینی دارد برای اینکه آبرویش را برگرداند، اما این حمله زمینی ممکن است شکست بزرگ تری را برای او رقم بزند.
فرهاد: اولاً همه میدانند که ارتش اسرائیل و اسرائیل امروز وارد یک تونل تاریکی شده است در مورد غزه و حمله به غزه و هر روز هم وضع نظامیان رژیم صهیونیستی بدتر و بدتر میشود. ارتش رژیم صهیونیستی امروز در باتلاق گرفتار شده است و نمیتواند وارد غزه بشود به این روش. چون موضوع اساسی که در اینجا وجود دارد بین حمله نظامی به نوار غزه، همه اینها مرتبط است با حوادث دیگر، با درگیریهایی که در جنوب لبنان و شمال فلسطین اشغالی وجود دارد و امروز هم عملیات زمینی به غزه احتمال اش کمتر شده است و آن روز به روز آن را به تأخیر میاندازد و در این زمینه عقب نشینی میکند و اوضاع داخلی رژیم اسرائیل هم مناسب نیست برای این کار.
سؤال: آقای دستمالچیان یک نکته متفاوتی که این نبرد داشته است، سکوت و بی تفاوتی سران برخی از دولتهای غربی است که مثلاً اگر عملکرد اینها را مقایسه کنیم، در طول یکسال و نیم گذشته جنگ اوکراین حدود فکر میکنم پانصد و خردهای کودک جان شان را از دست داده اند، واکنش کشورهای غربی هم در قبال روسیه کاملاً مشهود است یعنی حداکثر واکنش سیاسی، نظامی که ممکن بود جز جنگ رودررو با روسیه را انجام داده اند، از هیچ تحریم و محکومیتی و هیچ تعبیر تندی برای روسیه صرف نظر نکردند، اما میبینیم در مدت بسیار کوتاهتر از یکسال و نیم در این شانزده روز گذشته بیش از دو هزار کودک فلسطینی کشته شده است بعد این صهیونیستها هم رسماً مقامات شان اعلام میکردند که آب را قطع کرده ایم برق را قطع کرده ایم و جلوی مواد غذایی را گرفته ایم و هیچ صدایی از این کشورهای غربی یعنی کشورهای اصلی، امریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان بلند نمیشود بلکه بالعکس بالاترین سطح حمایت را از رژیم صهیونیستی انجام میدهند. تحلیل شما درخصوص استانداردی که غرب در جنگ اوکراین داشته است و اینجا جنگ رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه چه است؟
دستمالچیان: بسیار پررنگ این دفعه نشان داده شد که حقوق بشر مورد ادعای غرب دروغ است، چون که با استانداردهای دوگانه است همیشه برخورد کرده اند نه اینکه حالا در مورد اوکراین، قبلاً هم همینطوری بود که مبارزان فلسطینی را تروریست میدانستند و وقتی که میخواستند دفاع کنند، نمیگذاشتند و بعد رژیم کودک کش صهیونیستی هر غلطی میخواست بکند حمایتش میکردند. حالا این دفعه بسیار پررنگ این حقوق بشر مدعی غربی که دروغین است، شد و ناچار هم بودند البته سران استکباری غرب ناچار بودند که از این رژیم درحال فروپاشی حمایت کنند که میتواند روی پای خودش بایستند، اما آن چیزی که به نظر من مهم است، افکار عمومی دنیا، ببینید شیشه عمر رژیم صهیونیستی در دست افکار عمومی است، تمام مولتی مدیا دنیا را خریده است صهیونیست بین الملل که افکار عمومی را تخطیر کند و منحرف کند، اما بیدار شدند مردم شما دارید میبینید در اروپا و امریکا بیشترین ندای مخالفت با این جنایات است و راه سران غرب و راه مردم جدا شده است و این فشار افکار عمومی یا این سران دروغگوی غربی را مجبور میکند که بیایند طرف مردم و یا خیلی هزینههای سنگینی را باید بدهد.
سؤال: پافشاری مقامات دولتهای غربی بر سر حمایتهای صهیونیستها با این افکار عمومی ممکن است در آینده به تهدیدی برایشان تبدیل شود.
دستمالچیان: حتماً اینطور است، الان یک سؤال بزرگ در اروپا و امریکا توسط مردم با اندیشمندان، شده که چرا باید با پول ما گلوله بخورد در سینه مردم فلسطین.
سؤال: بله همین امروز هم چندین مصاحبه مردمی از داخل امریکا با همین توضیح داشتیم.
دستمالچیان: اندیشمندان هم سؤال میکنند که چرا ما باید اینقدر هزینه سنگین برای رژیم صهیونیستی و جنایات اش بدهیم و این تضاد دارد ایجاد میشود به نظر من امر بسیار میمون و مبارکی است که باید در عرصه رسانهای و نرم افزاری روی این موضوع که پاشنه آشیل رژیم صهیونیستی است کار بشود تا خیزش افکار عمومی بسیار برای غرب و رژیم صهیونیستی سنگین خواهد بود و هزینه ساز خواهد بود؛ لذا با توجه به این عرضی که کردم اصلاً حقوق بشر دارد از طرف غرب که ادعایش را میکردند مهر بطلان میخورد و مردم دارند میفهمند که غرب دروغگو است.
سؤال: یک نکته جالبی هم که وجود داشت، من تحلیلها را که نگاه میکردم میگفتند این طوفان الاقصی توانست یک چیزی را به کشورهای غربی و شهروندان این کشورها نشان بدهد که در سرزمینهای اشغالی یک رژیم اشغالگر حضور دارد و تا آن اشغالگری برطرف نشود مشکل حل نمیشود.
دستمالچیان: من همیشه این را عرض کرده ام و روی آن هم تأکید دارم، تا اشغال هست، مقاومت هست و این قطعی است که به محض اینکه بخواهد اشغالگری تمام بشود مقاومت هم تمام میشود، اما یک نکته دیگر را هم عرض کنم، ببینید تا به امروز این همه طرحهای سازش که شده است به نمایندگی از مردم رفتند طرح سازش را نوشتند تا خود مردم تعیین سرنوشت به دست نگیرند، این کار بنا نیست به نتیجه برسد، جمهوری اسلامی ایران از سال ۶۹ که خود بنده هم در این طرح سهیم بودم برای تهیه آن، میگوید که حق تعیین سرنوشت باید به دست خود مردم فلسطین باشد.
سؤال: این راه حل ایران برای فلسطین است.
پایان
نتانیاهو ب شرط چاقو!!
نتانیاهو رو تو گونی بکنن،بعد تحول مقاومت بدن
هه هه هه
آمریکای پلید هم داره تنفس دهان به دهان به
اسرائیل خبیث میده