امسال کشت شبدر در ۶ هزار و ۸۰۰ هکتار اراضی شهرستان بابل انجام شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیر جهاد کشاورزی بابل با بیان اینکه شبدر از محصولات علوفهای کشت پاییزه است که به عنوان کشت دوم بعد از برداشت برنج تولید میشود گفت: امسال کشت شبدر در ۶ هزار و ۸۰۰ هکتار اراضی شهرستان بابل انجام شد.
محسن آهنگری سطح سبز کشت شبدر را ۶ هزار و ۸۰۰ هکتار اعلام کرد و گفت: ۱۳۶ هزار و ۱۴۰ کیلو گرم بذر شبدر در مزارع این شهرستان مصرف شد.
او افزود: مهمترین عملیات داشت، مبارزه با علفهای هرز و حلزون است، نکته بسیار مهم در این زمینه این است که کنترل عوامل خسارت زا در ابتدای رشد صورت گیرد. چون بعد از این مرحله، شبدر بعلت خصوصیات رشدی و برداشتهای مکرر بر این عوامل غالب میشود.
مدیر جهاد کشاورزی بابل، تقویت و حاصلخیزی خاک، افزایش هوموس و مواد آلی خاک، افزایش ازت خاک، کاهش مصرف کودهای ازته، عدم نیاز به آبیاری، استفاده بهینه از اراضی شالیکاری، عدم احتیاج به عملیات تهیه زمین، تولید علوفهای با ارزش غذایی برابر یونجه، تولید علوفهتر در سه چین، جلوگیری از بیکاری فصلی روستائیان و ایجاد اشتغال و افزایش در آمد کشاورزی از جمله فواید و مزایای کشت شبدر برسیم در شالیزارها برشمرد.