مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی گیلان:پیش بینی میشود کشاورزان گیلانی پاییز امسال ۲۹ هزار تن پاچ باقلا برداشت کنند.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه پاچ باقلا در تامین پروتئین گیاهی، اصلاح و تثبیت ازت خاک نقش دارد، افزود: ۷ هزار و ۱۰۰ هکتار از مزارع گیلان در کشت دوم به پاچ باقلا اختصاص یافته است.
به گفته اکبرزاده؛ همه ساله کشاورزان گیلانی پس از برداشت برنج در گیلان به کشت دوم روی میآورند وپاچ باقلا در فصل بهار و پاییز در گیلان کشت میشود.
برداشت پاچ باقلا از آبان ماه در گیلان آغاز میشود و این روزها پاچ باقلا در بازار هر کیلوی ۳۰ هزار تومان به فروش میرسد.
«باقلا قاتوق» یا همان خورشت باقلی معروف گیلانیها، از پاچ باقلا تهیه میشود.
مناطق عمده تولید این محصول شهرستانهای رشت، تالش، آستانه اشرفیه و ماسال است.