معاون استاندار مازندران: دیپلماسی گردشگری، گامی موثر برای توسعه پایدار استان است
حسن خیریانپور با اشاره به اینکه در مازندران گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی جایگاه ممتازی برای ایجاد اشتغال پایدار دارد، گفت: با توجه به اینکه در گردشگری، مقولههای متعدد طبیعت گردی، دریایی، سلامت، ورزشی، فرهنگی و کشاورزی جا دارد، باید به همه آنها توجه ویژه شود چرا که این موارد برای گردشگران جذابیت بالایی دارد.
وی افزود: ۴۸۰ کیلومتر ساحل با ۳ فرودگاه و ۳ بندر، جنگل و طبیعت و ۳۸۰ کیلومتر اتصال ریلی میتواند دیپلماسی گردشگری را برای استان فراهم تا گامهای موثری برداشته شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران با بیان اینکه میزبانی استان از رویداد ملی گردشگری به نوعی تجلی دیپلماسی گردشگری دولت سیزدهم بود، تصریح کرد: حذف روادید گردشگری گروهی برای ورود گردشگران روسی به مازندران حرکت بسیار مهم و اثرگذاری است و امیدواریم این روند ادامه یابد.
خیریانپور با اشاره به اینکه صنایع دستی بی بدیل و منحصر به فرد استان زبانزد است، گفت: این صنعت بومی ناب در داخل و خارج از کشور ارزشمند است و استقبال میشود، لذا باید دیپلماسی صنایع دستی نیز به آن افزوده شود.
وی با تاکید بر حفظ آثار باقیمانده از آثار تاریخی در استان، افزود: میطلبد که حتما انجمنهای میراث فرهنگی را از دهستانها تا شهرها را انتقال و فعال کنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران در بحث سرمایه گذاری در گردشگری که بسیار مهم است، خاطرنشان کرد: علاوه بر احصاء سرمایه گذاری در گردشگری و صنایع دستی باید بر اتمام پروژههای آن تلاش و اقدام صورت گیرد.
خیریانپور با اعلام اینکه باید طرحهای گردشگری که بیش از ۵۰ درصد رشد فیزیکی داشته را به اتمام و به بهره برداری رساند، افزود: در نرخ رشد اقتصادی استان حوزه گردشگری بسیار با اهمیت و ارتقاء رشد اقتصادی ۴.۱ گردشگری نقش بسیار مهمی دارد.
وی به حفظ و رشد گردشگری محیط زیست تا جنگلهای هیرکانی در استان تاکید کرد.
گفتنی است در این مراسم که با حضور علی طلوعی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی برگزار شد، حسن ایزدی به عنوان سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مازندران معارفه و از تلاشهای صادق برزگر، در دوران مسئولیتش قدردانی شد.
ایزدی پیش از این معاون این اداره کل بوده است.