نان سبوس دار وارد سبد خانوارهای چهارمحال و بختیاری میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ معاون امور اقتصادی استاندار در نشست شورای آرد و نان استان گفت: با حضور سازمان غذا و دارو در این نشست مصوب شد تا به جای نان سفید، از این پس نان سبوس دار که تیره خواهد بود به دست مردم برسد.
منزوی افزود: این کار با هدف افزایش مواد مغذی، ویتامینها و مواد معدنی در نان و همچنین افزایش سلامت جامعه انجام میشود.
وی گفت: این طرح با مشارکت یک کارخانه برای تولید آرد سبوس دار با روش کاهش عملیات سبوس گیری و چند نانوایی شروع میشود و با فرهنگ سازی میان مردم برای پذیرش نان تیرهتر، گسترش خواهد یافت.
معاون امور اقتصادی استاندار گفت: پخت نان از آرد بدون سبوس و بسیار سفید به دلیل کشش و قوام خمیر راحتتر است بنابراین نانوایان باید سختی پخت نان سبوس دار را بپذیرند و نان با کیفیت تحویل مردم دهند.
منزوی افزود: همچنین برای تکمیل مواد مغذی در نان به صورت آزمایشی از مالت جو به جای خمیرمایه استفاده میکنیم که در صورت موفقیت طرح، آن را به همهی نانواییها توسعه میدهیم، هر چند که این کار از روش قبلی زمان بیشتری نیاز دارد و نانوایان باید یک ساعت قبل از پخت خمیر را آماده کنند.